Toertocht Grand Depart

Ta-ta-ta-ta (bazuingeschal) 

 

Ik heb mijn inschrijving ‘binnen’ voor de Toertocht Grand Depart voor donderdag 1 juli in Rotterdam.

Er worden delen van zowel de proloog als de eerste etappe van de Tour de France 2010 gefietst.

 

De Tourstart mag dan aan mijn neusje voorbij gaan, op deze fietskans is voor mij! Ik geneer me wel een beetje voor de korte afstand waarvoor ik me heb opgegeven, namelijk 70 km. Maar ach, op de fiets heen en terug naar de start, kom ik aan de 110 denk ik.

 

De volgende dag gaan we op vakantie, en dan moet ik wel alle schone onderbroeken van heel de familie ingepakt hebben (èn de konijnen uit logeren gebracht, het gas uitgezet…) 

 

IK GA! OOK ALS HET REGENT, HAGELT, NAT SNEEUWT, WHATEVER!!

Als je iemand met startnummer 03410 voorbij ziet flitsen, dan ben ik dat!

3 thoughts on “Toertocht Grand Depart

  1. Mijn langste afstand ooit was (een jaar of twintig geleden!) 50 km op een geleende (te grote) fiets in…Oostenrijk. Jawel. Van die zeventig km kijk ik dus eigenlijk niet zo héél erg op, of moet het ook hard? (De eerlijkheid gebiedt mij overigens wel erbij te vermelden dat ik de laatste 15 km van mijn superprestatie geduwd werd door mijn, toen nog zeer vitale, man en ik de dagen ná deze prestatie niet kon lopen, zitten of zelfs maar staan.)

  2. Mirjam, wat goed van je!
    Mij lijkt 70 km. héél véél kilometers! Ik kom nooit verder dan tochtjes van hooguit 20 km. of zo. Maar ik fiets dan ook gewoon, niet op een racefiets.
    Ik wens je nu alvast heel veel succes, maar we zullen er tegen die tijd ongetwijfeld meer over horen!

    • @ Janny, het lijkt veel, maar vroegah toen ik nog jong en heel strak was, fietste ik meerder keren per jaar tochten van ruim 200 km. Maar ja, dat was toen, hè? Maar nu ik heb zo’n leuk kind en daar wil ik ook voor thuis zijn! Kortom: ik ben een tevreden mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *