Zomerstop

Huizenhoge koorts heb ik: rillingen lopen over mijn rug en tegelijkertijd heb ik kippetjesvel. Het is geen gewone koorts, gele koorts of oranjekoorts, nee, het is fietskoorts. Vanaf morgen staat Rotterdam (drie dagen) op stelten en kan ik eindelijk de tourversie van de Tour de France fietsen; ik heb er zolang naar uitgekeken. Oha ja, en natuurlijk fijn naar de Tour op tv kijken. Voetbal, who cares?

 

 

Vrijdag vertrekken we met de Noorderzon naar het Zuiden voor onze vakantie. ‘Ze’ geven ook nog mooi weer op, dus , amai, wat gaan wij een rottijd tegemoet! Zoals gewoonlijk wordt het een ware volksverhuizing nemen we niet veel mee.

 

Bobo en Bella gaan uit logeren. Hopelijk krijgen we ze na de vakantie wel weer terug. Niet dat we bang zijn dat ze op de barbecue belanden,maar met name Bella heeft nogal een hoog aaibaarheids gehalte (alhoewel ze ook het bloed onder je nagels vandaan kan halen.) 

 

Hier ligt Hare Koninklijke Hoogheid uitgevloerd op het kleed. Vergis je niet: het zijn lange, vermoeiende dagen voor een loslopend konijn. Heel de dag eet ze clematisbloemen, stokrozen- en druivenblad, vingerhoedskruid (oeps!) en petunia’s. Ze keek vreemd op haar konijnenneusje toen er een kikker uit de vrouwenmantel omhoog sprong.  Als ik water uit de regenton wil pakken en zij ligt daar net in de schaduw, nou ja, dan heb ik pech, want zij lag daar het eerst en gaat dus niet opzij. 

 

 

Deze foto is speciaal voor Myra (en andere ex-WestLB’ers). Genomen vanaf Hotel NY tijdens de Tour du Port van afgelopen zondag.

 

Nou mensen, zorg allemaal goed voor jezelf en maak een feest van je vakantie!

 

Bye, bye en zwaai, zwaai!  LATER!

 

5 thoughts on “Zomerstop

 1. Nou, zwaai zwaai terug, dan maar! Heel veel plezier gewenst tijdens de Tour en in het Zonnige Zuiden. Ik zal je missen…!
  Liefs,
  Avalanche

 2. He Mir
  Toevallig ben ik twee weken terug met Hans in hun nieuwe filiaal in het maastorengebouw geweest. Daar zagen we vanaf de 45ste(!) verdieping ook ons oude pandje liggen op de veerhaven. Hebben nog een hoop herinneringen op staan halen toen, dat waren tijden he hahaha. Jullie een hele fijne vakantie gewenst, hoop voor je dat het weer zo blijft!
  Groetjes en geniet ervan
  Dikke kus, Miepie

 3. Nou Mirjam, fijne tour en fijne vakantie toegewenst!
  Geniet ervan, maar ik denk dat dat wel zal lukken!
  Doe veel inspiratie op zodat we na de zomer weer van je mooie verhalen kunnen genieten!
  Liefs,
  Janny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *