Wakker liggen van slapen

 

Niet skrikken!

Ik ga naar het ziekenhuis. ’t Is voor mijn eigen bestwil, want ik krijg een sss sllsssl (ik krijg ’t amper uit mijn toetsenbord) ssslaappponderzoek. 

 

Met zuignappen, kabels, snoertjes, stekkertjes, borstbanden en slangetjes, wordt mijn hartslag, ademhaling, been- arm en oogbewegingen en de hoeveelheid zuurstof in mijn bloed geregistreerd. Alsook mijn hersenactiviteiten. Ja, voel je vrij, lach maar. Dat doen twee niet nader te noemen personen in dit huis ook. Whoehaha. Hersenactiviteiten? Dat moet ik vooral niet opvatten als een compliment. Mag het raam een stukje open?

 

Voor ‘t  onderzoek mag ik dan een nachtje komen ‘slapen’, ik ga er uiteraard een ik-blijf-zo-lang-mogelijk-wakker-nacht van maken. Duimen jullie dat het ’t echt een vreselijke rotnacht wordt, net als thuis, zeg maar, dat zou voor één keertje namelijk heel fijn zijn. 

 

Ik breng ’t misschien ietsiepietsie lollig, maar het is eerder om te janken.

Dus duimen, hè!

6 thoughts on “Wakker liggen van slapen

 1. Ik ben heel benieuwd hoe het je vergaan is.

  Zoals hubby en ik elkaar wel eens opgewekt zeggen als het leven niet helemaal (helemaal niet)
  gaat zoals wij willen: “life sucks and then you die”
  😉
  (Galgen)humor houdt ons op de been.

  Hartelijke groet!!!!
  Margreet (bultloos)

 2. Niet kunnen slapen en toch moe zijn is zo vreselijk frustrerend. Ik duim voor een vreselijke nacht in dat ziekenhuis, wie weet kun je daarna dan wél weer slapen als een roosje! Knuf!

 3. Wat vervelend voor je dat je slapeloze nachten hebt. Dat is iets waar je dood- en doodmoe van wordt. Ik weet er alles van want ik lijd er al jaren aan: van alles geprobeerd: tot slaapcursussen toe. Vannacht nog letterlijk de héle nacht wakker gelegen. Gelukkig zijn er ook lange perioden dat ik goed slaap. Dat compenseert de boel dan wel weer. Verder probeer ik er ontspannen mee om te gaan, voor zover dat lukt.
  Ik hoop dat er in het ziekenhuis ontdekt wordt waardoor je wakker ligt. Dan is er wat aan te doen. Veel sterkte met het onderzoek!
  Janny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *