Dokter House

 

De huisarts heeft me geen eerlijke kans gegeven. Tijd voor een second opinion bij de Nederlandse Dokter House. Zijn voornaam is niet Gregory, maar Georg. What’s in a name?

 

Tot nu toe ben ik 5x bij hem geweest, waarvan de laatste keer vorige week. Na veel (bloed)onderzoek en gepraat, ging Dokter House met zijn handen in zijn haar zitten. ‘Ik vind het heel erg dat ik u niet kan helpen,’zei hij, en hij meende het. Want hij is een Mens. Al zijn patiënten mogen hem 24/7 bellen op zijn 06. Als ik een mailtje stuur krijg ik nog dezelfde dag een mailtje terug. En hij is een aimabel mens.

 

Ik zie dat u verdrietig bent,’zei hij, ‘maar dat komt omdat u lichamelijk niet fit bent. Deze klachten worden níet door een depressie veroorzaakt. Helaas weet ik niet wat het wel zou kunnen zijn.’ Knap dat ik weer iets buitenissigs heb, alleen lijdt (correcte spelling) het nergens naar.

 

Dr. House haalde zijn handen uit zijn haar en zei:’Laten we nog één keertje bloedprikken, een laatste controle op de functie van al uw organen.’ Vanzelfsprekend stemde ik daarmee in. Tegen beter in; een laatste strohalm. Maar hé, ik heb nog ’n kans, en elke kans is er één! Hup, Kakel, kom op. BAF! (ik geef mezelf een schop onder mijn kont.)    

 

4 thoughts on “Dokter House

 1. Wat ontzettend vervelend dat je er nog steeds mee zit…. Ik hoop voor je dat het gauw overgaat, want dit is helemaal niks zo….

  Ondanks de ellende heb je wel een geweldige arts gevonden, die kom je maar weinig tegen!

 2. Echt vevelend voor je, dit gedoe. Je moet wel het gevoel hebben dat je lijf je aardig in de steek laat! En als er dan ook nog niet meteen een oorzaak wordt gevonden is het dubbel balen!
  Ik hoop echt dat er toch binnenkort duidelijkheid komt.
  Heel veel sterkte!
  Liefs,
  Janny

  • @ All: Al mijn labuitslagen zijn picoBell0 in orde. Fijn natuurlijk, maar ook jammer, want nu weet ik nog niets. Ik heb gevraagd of het Chronische Vermoeidheid kan zijn, maar die gaat gepaard met psychische problemen en die heb ik niet. Ik moet geduld hebben en wachten tot het over gaat. Tja…word ik niet blij van.

 3. Wanneer verwacht je de uitslag van het laatste bloedonderzoek? Oh, ik duim zo voor je, dat er iets gevonden wordt, wat met simpele medicatie te verhelpen blijkt te zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *