Opperlans!

Al ging het niet van harte, ik blijk toch meer geduld te hebben dan ik altijd dacht. Maar ik vrees ik dat het voor de rest van het jaar op is. Anderen hadden ook moeite met wachten, begreep ik, want tussendoor werd er stiekem en op slinkse wijze geinformeerd of ik toch niet al wist wat er in het pakket zat. Geraffineerd zeg! Vooral in de familie. Dat Kind goed geheimen kan bewaren is bij deze ook bewezen, want ze gaf geen krimp toen ik het haar probeerde te ontfutselen. Waar ik het over heb? Over het pakket natuurlijk!

Wat zat erin? Opperlans! van Battus. Jottem, wat een heel erg fijn en mieters boek. Beide drukken zijn overal uitverkocht. Een volgende druk zit pas rond 2013 in de planning. Jammer hè, dat doen ze vast om het spannend te houden. Of hard to get.

 

Er staan zulke fijne woorden in. Allemaal taal waarvan de regels op vakantie zijn. Eeuwige vakantie. Want wat zegt Battus: wat kan dat mag en wat niet kan dat mag altijd!

 

9 thoughts on “Opperlans!

  • Bedankt voor alle goede wensen en felicitaties. Als de helft uitkomt van wat me wordt toegewenst wordt 2011 helemaal mijn jaar!
   @ Ekim: sssst, niet zo hard! Ik ben heel de familie al aan het waarschuwen dat ze volgend jaar geen (surprise)party voor me mogen organiseren.

 1. Alsnog van harte gefeliciteerd! Ik wens je een gezond en creatief nieuw levensjaar vol energie. Wat een prachtig cadeau en wat goed van je, dat jij je hebt kunnen bedwingen totdat je het ECHT uit mocht pakken. En nu maar snel op naar een prachtig stukje Opperlans – ik verheug me bij voorbaat.

  Verlate verjaardagsknuffel van mij.

 2. Van harte proficiat! Hopelijk wordt dit een levensjaar waarin je kracht en energie weer terugkeert. Dat wens ik je van harte toe.
  En wat een leuk cadeau heb je gekregen! Ik had ook wel graag die tweede, geheel herziene, gesystematiseerde, van nieuwe fouten voorziene, absoluut allerlaatste editie willen krijgen, hoor!
  Veel plezier ervan en laat ons er af en toe eens van mee genieten!
  Groetjes,
  Janny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *