Familieportret

Het viel niet mee: een foto maken waar alledrie de Kakelbontjes tevreden op staan. Ik wilde er alleen met mijn rug op. Kind wilde pontificaal in beeld maar mocht niet… En de meeste moeite kostte het om Man te verleiden zijn medewerking te verlenen, maar uiteindelijk is hij er toch in getrapt. Je herkent ‘m zeker wel he? Dus bij deze: I proudly present ons familieportret.

 

10 thoughts on “Familieportret

  1. Zo’n foto wil ik nou ook van ons gezin! Ik zal eens kijken of manlief (en een dwars klein mannetje) hiervoor te porren is. Vast wel ;).

    xxx

    • @ schone zus: fotografisch gezien kan jullie portret bij voorbaat al niet mislukken. Dat kleine mannetje is misschien te porren met een voetbal die hij mag vasthouden… Voor Broea heb ik ook een paar tips, maar niet via internet, hihihi. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *