Foetsie

  

 

Mijn broer heeft het rotwerk voor me opgeknapt en schonk me als thema iets blauws met een bootje. Mij gaf hij het leuke werk: een ander passend thema opsnorren. Sof far, so good.

 

Ik vond een juweeltje van een thema: fleurig, kleurig, en precies naar ’t zin. ‘Die wordt ‘t!’ zei ik geestdriftig tegen Kind. Nou, die werd ‘t niet, want halverwege het installeren viel de verbinding weg en !BAM! mijn hele blog weg. Zomaar Ineens Vanzelf. Dat ik impulsief ben, oké, maar dat mogen apparaten niet zijn. Mijn hele site was foetsie. Hoe kun je inloggen als iets niet meer bestaat?     

 

Mijn hart hield bijna op met kloppen en ik zat tegen een huilbui aan. Wat heeft het leven zonder blog nog voor zin? Lief kwam thuis en zei opbeurend: ‘Wat zie je wit, schat, moet je poepen drukken?’ ‘Nee,’ snikte ik, ‘mijn blog do-ho-hood.’

 

Toen wederom de helpdesk gebeld, ja en direct verbinding hè (24/7 where ever he may be.) Af en toe mompelde hij: ‘Vreemd,’ terwijl zijn vingers over het toetsenbord roffelden. Waar al dat vingerdrummen op tafels, stoelen en benen al niet goed voor is… Blij toe  dat ik pas nog een positief blog over Broeah geschreven had;  over zijn professioneel barbeknoeien en dat ik zijn strakke benen niet af ben gevallen. Voor ’t zelfde geld had hij gezegd: ‘Sorry lieverd, nu niet, ik heb hoofdpijn.’

 

Beetje bij beetje toverde hij mijn hele blog terug. Voldaan zuchtte ik als een fietsband die leegliep.

 

Goed nieuws: kom dat zien! kom dat zien! Als ik ben bijgekomen van alle commotie en stress, ga ik een filmpje van Bella plaatsen. Een heuse primeur, dus blijf lezen!

8 thoughts on “Foetsie

  1. Ja, wat een ellende met al die blogs die “kwijt” zijn. Nou, Blogger is bagger, maar dit is toch ook geen pretje. Fijn van je broer dat hij je geholpen heeft.
    Janny

    • @ Janny: aan de ene kant interesseert de technische kant van zo’n blog me geen r**t, maar aan de andere kant zou ik het ook wel willen leren. Lastige dieren, mensen…

    • @ broeah: nah, wat ik er in ruim anderhalf jaar op heb gezet, heb jij met een sneltreinvaart (oei, woordspeling!) teruggehaald. Anders zat ik nou nog met mijn vingers in mijn haar. Niet te bescheiden caM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *