10 thoughts on “Zomaar een foto uit de tuin

 1. Brrr… wel mooi, maar zo jammer dat er ook een spin voor nodig is om zo’n web te maken! Ik krijg al de kriebels bij het idee dat er een spin in mijn tuin zit. (vandaar dat ik ook niet meer in de tuin kom vanaf september)

  • @ Myra: van de week kwam ik beneden, zag ik net een dikke spin onder een kast wegkruipen. Bonk, bonk, bonk, kwam Kind de trap aflopen. Ik besloot niet te zeggen dat ik een spin gezien had, want dan durft ze niet vrij rond te lopen. Zat ze te eten op de bank, pakte ze me ineens vast, zette grote ogen op en verstijfde ze. Ik wist al genoeg…Alleen was dat kreng veel sneller dan ik. Uiteindelijk kon ik ‘m pakken en buiten de deur zetten. Een pak van Kinds hart. Maar ja, jij woont een beetje te ver weg, natuurlijk…

 2. Gisteren zagen Hubbie en ik een prachtig groot, zuiver rond, spinnenweb in de punt van onze veranda hangen. De zon scheen erop en het leek wel van glanzende zijde gemaakt!
  Je ziet het: ik werd er zelfs poëtisch van!
  Janny

  • @ Janny: zie je dat de herfst ook positieve dingen heeft!

   @ Sterretje: ja en die spinnen eisen niets lekkers met dierendag 😉

   @ Plato: weet je dat het nou nog nooit in me op is gekomen om dat van dichtbij te bekijken? En idd je hebt het goed gezien, een schoenlappertje.

   @ Trui: zelf vind ik ‘t ook een plaatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *