8 thoughts on “Een foto-uitdaging

  1. Heb je link er eindelijk bij gezet, sorry ben zo ziek dat ik de afgelopen paar dagen niet veel bij de pc gezeten heb… had hier wel gereageerd, maar met mijn mobiel… 😉 Wilde je gelijk laten weten wat ik van je foto vond…

  2. ik glim met Plato mee,molens ben er gek op mooie foto de lucht is prachtig. Je kunt niet echt zien dat het de kinderdijk is want die hele rij is wel indrukwekkend.

    • @ Dieneke: bedankt voor je reactie! Ik dacht laat ik eens origineel zijn met een andere molen uit Kinderdijk (Nieuw-Lekkerland en Kinderdijk zijn één gemeente.) Maar de zeventien op een rij blijven idd indrukwekkend.

  3. En we gane mit se alle noar de saen…. waer de wiek van de molens lustig gaen… Ja, ik ben en blijf een zaankanter hoor. En bij die wieken ga ik glimmen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *