Yowza!

Het was een tantaluskwelling: mijn blog was héél dichtbij, ik zat er letterlijk met mijn wipneus bovenop, en ineens was floepens mijn inlogpagina weg. Wat ik ook probeerde, weg bleef weg.
Mijn telefoon, dacht ik, waar is mijn telefoon? Niemand de deur uit… Trillend van angst en met een enorme zweetharses drong de kletskoude waarheid tot me  door: mijn helpdesk was zojuist voor een fotosafari van een week vertrokken. Mijn emoties waren nauwelijks te dresseren.

 

Kakel, dacht ik, wees eens een vent, een week niet bloggen, wat stelt dat voor als je ’t afweegt tegenover het wereldleed? Noppes. En ik zou veel tijd over gaan houden! Maar de derde dag begon het zo te wringen, dat het achteraf gezien beter was geweest als ik kalmeringstabletjes had ingenomen.

 

Maar nu: yowza! doet m’n blog doet ’t weer. Ongetwijfeld roffelde Broea wat losjes over de toetsen, nam tussendoor een slok koffie en was het technisch mankement in no-time verholpen.

 

Als teken van ultieme dank wilde ik een foto van Broea plaatsen. Een foto die elke wisdrift overleeft:  stoere hunk, wild(e)blik in zijn toffee-kleurige ogen, surfblondhaar, popey-armen…Meteen wist ik beter: eerder heb ik zijn benen eens op mijn blog geplaatst. Een bovennatuurlijk aantrekkelijk stel waarmee hij hoge ogen gooide bij de dames. Als ik die Popeyfoto ging plaatsen, zou binnen de kortste keren mijn site plat liggen vanwege de vele hits. Ik moest er niet aan dènken!

 

Dus heb ik het bescheiden gehouden.
En binnenkort sta ik bij ‘m op de stoep met een slagroomtaart!

17 thoughts on “Yowza!

 1. Geweldig, van je familie moet je het inderdaad hebben. Leuke foto. Van mij hoeven die mannenbenen niet zo hoor. Dan maar liever de jouwe (whahaha en haaa). Fijn dat alles het weer doet daar.

 2. Haha, wat een binkie toch die Broea. Moet je hem nu zien die slanke den!
  Wel heerlijk dat hij je weer op weg kon helpen.
  Kan me die foto heel goed herinneren, die foto waar wij allen op staan (5) is ook zo waanzinnig leuk. Alhoewel die ik al in geen jaren meer heb gezien.

 3. t’is dan wel niet mijn broea die t hier doet maar zo’n helpdesk hebben is wel fijn inderdaad… zal de mijne ook eens in t zonnetje zetten dat verdient ie onderhand wel, bedankt voor de tip…

  enne die broea van jou….als ie er nu nog zo lekker uitziet als toen wil ik wel een beschuitje met hem delen 😉

  • @ Broea en Schone Zus: ik heb de bestellingen genoteerd.

   @ Geesje: ik wel. Grrrr.

   @ Dieneke: gehackt…ik moet ‘r niet aan denken…

   @ Erna: ik zal je bedankje overbrengen!

   @ Ekim: 20 januari? Geen idee wat voor dag dat is.
   Heb je dat “Kakelbont” kippenhok zien staan in de voorlaatste Landleven?!

   @ Trees: ik moest idd wel denken aan al die bloggers bij webstreepjelog.

   @ Hélène: Dankje.

   @ Melody: ik denk dat je wel graag tijdens een muziekstuk wil begeleiden met zijn drumstel. Of over sluitertijd wil bomen…

 4. Ik heb je gemist hoor Kakeltje. En ja wat erg zonder computer zitten. En inderdaad wat een lekker ding die broer van jou. liefs van mij en fijne dag. Hélène

 5. Oh, die frustratie kan ik heel goed begrijpen. Heb ook een periode op GC gehad dat ik niet op mijn weblogs kon vanwege serverbeveiligingen en daar kan zelfs geen ‘broea helpdesk’ wat aan doen ;-).
  Fijn dat je we weer bent!

 6. mooi eerbetoon aan dappere broea. mijn jongste broer had ook van die lieve blonde krulletjes. daaaat houden ze hun leven kang wel last van geloof ik … dank je wel broea voor het herstellen van mir haar blog. ik geniet er altijd enorm van.

 7. ZOO heee, als het toen al zo,n scheetje was wat voor een scheet moet die broea van jou nu wel zijn dan? FOTO! en niet alleen van z,n benen hoor.

  Ik vind het nooit zo erg om niet te kunnen bloggen, wat niet gaat dat gaat niet, klaar.

 8. Dat zielige zoontje van Zeus heette Tantalus. Maar ik begrijp je frustraties. Ik zat slechts 1 etmaal zonder internet en was al bijna van de veranda gesprongen.
  Wat een schattige kiekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *