Even afwezig

Kakelblondje is door omstandigheden even afwezig.

Een probleem met haar prutsende internetaanbieder Telfort levert de nodige uitdagingen op. Wordt ongetwijfeld vervolgd door een relaas in ragfijn en messcherp Kakelbonts!

De drie afgelopen weken voelden aan als drie maanden. Na een lijdensweg van twee weken, is mijn schoonmoeder overleden. We wilden zoveel voor haar doen en konden zo weinig voor haar betekenen. Haar sterven voelde aan als een verlossing. Op een zonnige en ijskoude winterdag hebben we haar begraven.


Ergens halverwege ben ik 50 geworden. Iedereen – ik noem geen rugnummers – die me een krabbel of mailtje heeft gestuurd , hartstikke bedankt. Ik ben niet zo’n feestnummer maar doordat ik zo met de dood geconfronteerd werd, vond ik een jaar ouder worden best reden voor een feestje. Alleen viel er niets te vieren. Gelukkig word je ook maar één keer 51.


Op het moment dat we het ‘t hardst nodig hadden, viel onze vaste telefoon- en internetverbinding weg. Deze “pret” duurde twee weken. Eens zal mijn wraak aan Telfort zoet zijn.


Broeah: bedankt voor het plaatsen van het berichtje op mijn blog!

16 thoughts on “Even afwezig

 1. De drie afgelopen weken voelden aan als drie maanden. Na een lijdensweg van twee weken, is mijn schoonmoeder overleden. We wilden zoveel voor haar doen en konden zo weinig voor haar betekenen. Haar sterven voelde aan als een verlossing. Op een zonnige en ijskoude winterdag hebben we haar begraven.

  Ergens halverwege ben ik 50 geworden. Iedereen die me een krabbel of mailtje heeft gestuurd – ik noem geen rugnummers – hartstikke bedankt. Ik ben niet zo’n feestnummer maar doordat ik zo met de dood geconfronteerd werd, vond ik een jaar ouder worden best een reden voor een feestje. Alleen viel er niets te vieren. Gelukkig word je ook maar één keer 51.

  Op het moment dat we het ‘t hardst nodig hadden, viel ineens onze vaste telefoon- en internetverbinding weg. Deze “pret” duurde twee weken. Eens zal mijn wraak aan Telfort zoet zijn, nu staat mijn pet er nog niet naar.

  Broeah: bedankt voor het plaatsen van het berichtje op mijn blog!

 2. Gelukkig een technische storing… ik kon al een paar dagen niet hier komen.. zie nu waarom.

  Hoop je gauw terug te zien… zit vol spanning te wachten op je ragfijne en messcherpe Kakelbontse verhalen 🙂

 3. Kakel, waar blijf je nou?
  Heb je Telfort al niet allang onderuit gekregen?
  Dat valt me dan weer tegen, zeg:-)
  Janny

  Wacht maar Janny. Ik lust Telfort rauw!

 4. Ik had je al gemist en kon gisteren je site ook niet laden. Probleem is duidelijk en hopelijk snel opgelost, schrijf jij ondertussen wel gewoon door (met pen en papier ofzo??) Groet Roelien

 5. Gelukkig is het maar een technisch probleem en is er niets aan de hand met ‘onze’ Mirjam!
  Ik heb er even over nagedacht en het is natuurlijk helemaal niet vreemd als iemand van de bloggers zomaar de zeilen strijkt.
  Kan zomaar gebeuren, toch?

 6. Oh gelukkig, je bent niet ziek of zo!
  Telfort was bij mijn vriendin ook de oorzaak dat ze 2 weken geen telefoon en internet had… Hoop dat het snel is opgelost en dat je weer lekker gaat schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *