Post voor Texel

We hebben een logé, nah, logeeTJE. Hij is zwart met wit en luistert (niet) naar de originele naam Lolly. ’t Is een liefie, hoor, alleen een tikkeltje verlegen. Maar ja, wat wil je? Een vreemd hok en vreemd volk (errug vreemd volk zelfs…)

Hij knaag wel braaf zijn brokjes en knabbelt tevreden op een knoerhard korstje.  ’s Avonds dekken we ‘m lekker warm toe met een jutezak. Bobo hangt telkens half uit z’n hok, nieuwsgierig naar de eetconcurrent een verdieping lager (die vreemde vogel eet toch niet van mijn brokjes, zeker?)

 

Gistermiddag viel er post op de deurmat. “Joepie,”riep Kind, “post!” Aandachtig bekeek zij de kaart. “Nee, hè?” sprak ze teleurgesteld, “tsss, die kaart is helemaal niet voor ons, maar voor Lólly!” Ze denkt even na. Dan zegt ze: “Ach, ze missen hun konijn, toch wel zielig. Weet je wat? Ik lees de kaart wel ff voor aan Lolly.” Dat is nog eens een goed plan!

 

Nou, we weten het niet helemaal zeker, maar volgens ons heeft Lolly het wel begrepen.

 Dag baasjes, nog een fijne vakantie en tot gauw! Een pootje van Lolly.

 

5 thoughts on “Post voor Texel

 1. Haha…ik wilde juist vertellen hoe ontroerend lief ik het kaartje voor Lollie vond….maar toen las ik de reactie van zijn baasje! Hoe kun je zo’n konijn nou missen als kiespijn? Je hoeft hem toch niet uit te laten?

 2. hallo, Texel hier, ik herhaal, Texel hier!
  Fantastisch weer hier, de zon schijnt. Over.
  Ja, dat krijg je als je zo ver van huis bent, dan heb je het idee dat je alles moet herhalen hë?
  Alles ok hier, het weer ir goed, hele dag zon gehad, dus we zijn aan de wandel geweest.
  Ik mis lollie ook, maar dan als kiespijn! Hahaha.
  Kus van reorB!

  • Attentie Texel, ben jij qrv, break? Zon? Wa’s dat? Gisteren welgeteld 4 seconden gezien.
   Jullie krijgen dus blijkbaar wat jullie toekomt. Neem je de zon vrijdag wel mee naar huis dan?
   Plezier nog hè? Kus van suZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *