Ja, ze willen!

 

Vrijdag 28 september is een feestdag want dan trouwt onze favoriete oudste neef met zijn verloofde. En wij mogen er bij zijn. De hele dag!
De gehuurde Porsche staat reeds te glimmen voor de deur om het stel naar het gemeentehuis en de kerk te rijden. Uiteraard zonder chauffeur, want daar is geen plaats voor 😉

Toen een aantal maanden geleden aan Kind werd gevraagd of ze bruidsmeisje wilde zijn, ontplofte ze bijna van blijdschap en sprong ze sterren in de parketvloer. Totdat vrij snel de bibbers toesloegen.
Ze mag namelijk de ringen aandragen op het kussentje. Helaas heeft ze verkeerde genen van haar moeder geërfd, en is ze bang dat ze over haar eigen voeten struikelt, het kussentje uit haar handen laat vallen, of dat ze iets op haar nieuwe  outfit morst, en de rest van  dag voor joker loopt…
Maar Roos draagt deze lieve last met vreugde. Eén ding heeft Kind niet van mij: ze straalt op elke foto!
Zelf kan ik er niet heel de dag bij zijn, en ga ik voor de broodnodige rust tussendoor Bella gezelschap houden.
Bovendien draait het niet om ons: het gaat om het bruidspaar.
Het stel is zó verliefd, ze lopen niet, nee, ze zweven.
We wensen Bas & Joyce een lang en voorspoedig leven!

18 thoughts on “Ja, ze willen!

 1. Zo moeder zo dochter, leuk een eigen blog. Hoop dat jullie een mooie dag gehad hebben, het weer zat mee. En het zal best goed gegaan zijn behalve aan het einde van de dag zere voeten van de hoge hakken haha…

 2. Dat was dus vandaag en jij weet nu al of alles goed gegaan is , vast wel.
  Mijn goede raad komt helaas te laat want ik zóu gezegd hebben ….hou de camera in de aanslag want mócht er iets fout gaan heb je in ieder geval een leuke blooper en daár zijn loggers gék op!O ja , ook nog een lang en gelukkig (draai de volgorde eigenlijk maar beter om ) huwelijk voor het bruidspaar !

 3. Geweldig om er zo over te schrijven.
  Zonder de schroom.
  Ik las er al over bij Roos.
  En die is precies haar mams.
  Ik hoor graag of het ´gelukt´ is?
  Als het zo een perfecte bruiloft wordt als mijn nichtje twee weken geleden, dan kom ik alsnog langs.

 4. Oh, ik lees dit en zie dat het vandaag de 28e is. Dus het is net gebeurd of het gaat zo gebeuren. Ik duim dat alles goed gaat. Maar dat zal toch wel? In elk geval wens ik het bruidspaar veel geluk en jullie allen veel plezier. Als je de taken in de Rolls goed kan verdelen, dan geeft dat veel hoop voor een prima toekomst 🙂

  En nu ga ik even bij Roos kijken.

 5. Morgen begint een nieuw leven voor twee menden, die het met vaste overtuiging hun jawoord zullen geven. Ik hoop oprecht dat dit voor altijd zal zijn, want de tijden zijn zo vervlakt dat men er schrik van krijgt voor de toekomst. Ik wens hen dan ook het allerbeste op hun levensweg.
  En uw dochter zal glunderen en het zeer goed doen.En moest er een klein onvoorzien ongelukje gebeuren, geen erg ! het geeft iets ludiek aan het gebeuren. Heb het zelf ondervonden bij het huwelijk van m’n dochter. Zoontje van haar broer was bruidjonkertje , 5 jaar.
  Fier als ne gieter stond hij naast het bruidspaar met de ringen op een wit kussentje.Floept daar 1 stomme ring weg van het kussen rolde de grond op voor de voeten van de paster.Maar de ring was rap, maar mijn kleinzoontje nog rapper, alles gebeurde in een flits
  en ‘t ventje stond er met de ring braaf in zijn handjes.
  Ge-gniffel in de kerk ,het was potsierlijk ook.En de complimentjes die hij kreeg werden zeer fier in ontvangst genomen. Dus zo erg is dat nu ook niet……..

 6. Wat geweldig voor Roos. Daar mag ze best een beetje trots op zijn; een hele eer. Alleen vraag ik me wel af hoe die Porsche zonder chauffeur bij het stadhuis komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *