Thanks!

Lieve lezers,
Allemaal heel erg bedankt voor jullie opbeurende woorden, lichtjes tegen het donker en zelfs een heus brandend kaarsje! Je moet wel stevig in je tijgersloffen staan om daar niet blij van te woorden. Jullie hebben me echt hard onder de riem gestoken 😉
Ik ga gewoon verder waar ik gebleven ben: schrijven.
‘t Zal wel een zooitje worden, want meestal laat ik tekstjes een dag liggen en schrap en schaaf er dan weer wat aan. In ieder geval: bij de eerste positieve verandering zijn jullie de eersten die het lezen. Tot later vandaag!
Liefs Kakel.

14 thoughts on “Thanks!

 1. Via Melody kom ik je een opkikkertje bezorgen.
  Nu weet ik helemaal niet of je van kikkerbillen houdt.
  Maar goed neem dan iets in gedachte wat voor jou weer de wolken voor de zon weghaalt en zet je zelf eens in het zonnetje.

 2. Ik had een paar logjes van je niet gelezen, maar begrijp dat je in een behoorlijk diep dal zit/hebt gezeten. Echt heel vervelend vindt ik dat voor je. Ik kan me zo voorstellen dat het sombere ook met je jeugd te maken heeft, het vele gepest op school? Ik heb de verhalen onder je tabblad SKZ gelezen en was onder de indruk. Ik herkende veel in wat je schrijft, ben zelf ‘slachtoffer’ geweest van pesten (op de lagere school) en dit blijft altijd van invloed op mijn functioneren in de maatschappij. Wat ik knap van je vindt, is dat je humor gebruikt om toch een leuke draai aan de eigenlijk trieste verhalen te geven. Ik hoop van harte dat de nieuwe pillen voor je aanslaan en wens je veel inspiratie tot schrijven.

 3. Mirjam, doe jij nu maar datgene waar jij zin in hebt, niets moet meis.

  Ik kom zo af en toe ff bij je koekeloeren hoor, want je verhalen maken me vaak aan het lachen (en soms een beetje aan het huilen, en dat is ook prima)

 4. Ach ,van mij mag je óók schrijven zonder geschaaf of geschrap maar gewoom bwám recht uit je hart !
  Als ik eerlijk ben doe ik dat óók altijd want als ik ga schaven en schrappen kom ik altijd op een punt dat het logje me maar niks lijkt en kan het zó de prullebak in .
  Wel lastig soms want daardoor heb ik nóóit logjes in voorraad 😉

 5. Plato zit op der rand van zijn beeldscherm en houdt zijn beide handjes uitgestrekt. Straks valt er een mooi kakelverhaal in. Dankie, zegt hij dan ferm en gaat meteen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *