47 thoughts on “van de leg

 1. Gisteren zag ik al ergens een reactie van jou en wilde ik even gaan kijken of je alweer een logje had geplaatst. Toen kwam ik echter niet eens op je blog en ik dacht even: nee he, ze is toch niet echt pleite! gELUKKIg ben je er nog, maar nog steeds van de leg. Niet fijn, hopeljk gaat het snel weer beter met je. Sorry voor die hoofdletters en die drie letters op het einde van de reactie, maar op de tablet werkt mijn backspace toets niet. 🙁 DvC

 2. Hele dikke knuffel voor je!!
  (ik ben ook al van de leg…. zou het in het weer zitten?? Maar bij mij is het emotioneel, zit ik me nu te bedenken… *zucht* Toch: hele dikke knuffel!! Xx)

 3. Verbeeld ik het me nou of zie ik écht het koppie van dat linker kippetje weer een beetje omhoog komen….,ja zeker , ik kan weer een héél klein puntje van het rode kammetje zien 😉

 4. Hoi Mirjam, zomaar was je weer even in mijn gedachten, ik had gelijk weer een beetje pret. Ik wacht op je hoor meis, kom jij maar terug wanneer het voor jou goed voelt!!!
  Knuffel!!!!!!

 5. Kakeltje, wat heb je me blij gemaakt met je laatste reactie in “mijn gedachten”!!! Je bent een lieverd!
  Kom op meis, we zullen zeker weer gaan bloggen, lachen om elkaar en met elkaar!
  Hou je taai meis!!
  Liefs, Geesje

 6. Gelukkig ,ik zie je nog op je stokje zitten ,jij bent toch het meest linker kipje hé , ja die z’n koppie tussen z’n veren heeft gestoken.
  Blijf maar even lekker zo zitten want dat is lekker warm natuurlijk en buiten is het ineens een stuk kouder ! Hou je haaks !

 7. Lieve Mirjam, neem alle tijd die je nodig hebt. Je lezers blijven je echt wel trouw. Heel veel sterkte toegewenst en hopelijk zie je de zon weer heel spoedig (zelfs als wij hem niet zien:-)
  Janny

 8. Het is herfst, de blaren vallen en het weer wordt guurder. De wisselende natuur daar heeft de mensheid ook al eeuwen last van. Sommige kruipen spoediger uit hun dipje, andere hebben een beetje meer tijd nodig. Maar uiteindelijk komt alles terug goed Mirjam. Een beetje volhoeden en je bent terug die vrolijke lieve meid. Toi–toi

 9. Ach, ik blader altijd eerst terug naar waar ik gebleven was. En ik had al commentaar gegeven op je twee na laatste blogje, toen ik je een na laatste en deze las. Neem je tijd; je kunt niet altijd ‘aan de leg’ zijn. Dikke knuffel.

 10. Moet kunnen hoor even van de leg , niét leuk natuurlijk en ik hoop dat je snel weer “je ei kwijt kunt” !
  Kijk uit dat je niet van je stokje afkukelt hé!

 11. Oh jeetje Kakel toch… en ik heb zo’n zin in een ‘gelegd eitje’ van jou!
  Maar neem de tijd en kom terug als je je eitje weer kunt leggen lieve Mirjam!
  Een virtueel knuffeltje van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *