10 thoughts on “Never give up

 1. Tjee Kakel, hiermee laat jij niet alleen zijn verdiet zien, maar ook de jouwe. Meis, ik herken mijn eigen gevoel hier ook in….maar ik ben me heel goed bewust dat een ieder mens zijn eigen verdriet het meeste voelt.
  Dat vind ik normaal, en ik schaam me er niet voor dat ik mijn eigen sores soms boven die van een ander stel! En..ZO IS DAT!!!!

 2. *aaai over bolletje* (fluisterend:) komt wel goed schatje!*

  Zolang je je kunt voorstellen dat er mensen zijn die het nog zwaarder hebben en ook niet van opgeven weten… krijg je vanzelf de kracht die nodig is om het obstakel voor je voeten te nemen! En daarbij, als je het alleen niet kunt of durft is een simpel ‘help!’ genoeg, want voor je het weet staan er dan vele mensen om je heen om je letterlijk en figuurlijk te ondersteunen!

  -♥-x-

 3. Joh. kejje bek nie verder ope….

  Dat schijnen ze in Rotterdam te zeggen (geleerd van toen was geluk heel gewoon). In elk geval viel de mijne open van verbazing. Wat hebben sommige mensen toch een verschrikkelijk kruis te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *