De gigolo

Hier is ie dan: het vervolg op mijn vorige blog Altijd-prijs-mensen. 

‘Ga je mee naar mijn hotelkamer?’ vraagt de gigolo haar. Wat een geluk dat ze geen kunstgebit draagt, anders was dat ding van schrik uit haar mond gevallen. Maar waarom wil hij dat? Misschien om nog een kopje koffie met haar drinken. Eigenlijk was ze van plan geweest vanavond vroeg naar bed te gaan met een kopje jasmijnthee, maar ach, als zij hem met zo’n kleinigheid een plezier kan doen…

Ze kan er nog steeds niet over uit hoe jong hij is. Zij heeft zelfs meer haar op haar bovenlip dan hij. Maar het is ongepast kieskeurig te zijn over een cadeau en bovendien is hij uiterst charmant. Tijdens het diner heeft hij voortdurend belangstellend naar haar geluisterd. Steeds begrijpelijk knikkend, en zonder haar te onderbreken. Af en toe had hij zijn hand teder op de hare gelegd. De eerste keer kreeg ze daar paarse blossen van, maar het wende prettig snel. Ze vindt hem echt een man met voelsprieten. Als ja, als ouwe vrijster voel je veel, hè? Natuurlijk is zij ook niet doorsnee.    

Eenmaal op de hotelkamer strekt hij zich languit uit op bed. Hij klopt uitnodigend met zijn vlakke hand naast hem, om aan te geven dat hij haar daar verwacht. Een béétje vreemd vindt ze dat, maar omdat ze hem als ongevaarlijke goeierd heeft getaxeerd, gaat ze niet moeilijk doen. Eenmaal op bed vraagt hij of ze klaar is voor de finishing touche?

Ze kijkt hem in complete vertwijfeling aan. Hij bedoelt toch niet dat hij…dat hij…in den vlezen wil gaan? Seks wil hebben zonder huwelijk? Dat zou haar moeder nooit goed hebben gevonden. Ze kijkt hem strak in de ogen. Voor een tijdje is ze handelingsonbekwaam, om meteen daarna met haar gedachten bij de enorme prop Tena-Ladys in haar onderbroek te zijn. Pas als hij haar verzekert dat hij zo discreet is als een eikenhoutendeur, valt ze terplekke naast hem neer. Wat wil je? Een aantrekkelijk man met zulk welig tierend borsthaar. Van het graaien erin krijgt ze zweethanden.

Na een paar uur, verlaat zij hoofdschuddend en glimlachend het hotel. Haar gedachten bij het geluid dat ze zichzelf heeft horen maken. Een geluid alsof ze ondraaglijke pijnen leed. Nu pas begrijpt ze hoe rijk het leven is.

 

 

 

52 thoughts on “De gigolo

  • Welkom Nathalie! Mocht je het vorige deel over de prijswinnares willen lezen: het staat op mijn vorige blog: “Altijd-prijs-wensen.” Of klik even op de link in het verhaal hierboven.

 1. Wat een verhaal.Ik kan er niets aan doen maar vraag me toch af hoe ze die prop Tena lady weggewerkt heeft ? Misschien even zich ”opgefrist” in de douche??

 2. Awel hé Mirjam, ” in den vlezen gaan” is veel mooier dan “ne wip maken ” of sexen ” dat laatste vind ik een vreselijk woord.
  Maar bestaat die uitdrukking bij jullie echt of komt het uio jouw slim koppeke.?
  Nu niet met mij lachen hoor. Maar ik heb het nog eens overlezen, ik wilde nog eens lachen voor ‘t slapen gaan !!!

  • De uitdrukking komt uit de bijbel 😉 Je hebt het nog eens overgelezen omdat je nog eens wilde lachen voor ‘t slapen? Een groter compliment kun je me niet geven!

 3. Wat een hilarisch vervolg, hoe bedenk je het Mirjam.
  Het arme mens wist vast niet wat haar overkwam ;-).
  Je moet een boek gaan schrijven en dan in die stijl, dat moet een bestseller worden, echt!

 4. Geen Casanova

  een verslaafde,
  platzak
  als een hongerige luis wou geld in ‘t laatje

  hij liet in een bekend winkelstraatje
  zijn oog vallen op een jong omaatje

  ze stribbelde
  niet tegen,
  maar hij kwam niet verder dan een praatje

  Met een lach gelezen, Mirjam.
  Lenjef 🙂

 5. Hahaha ik heb er van genoten en gelachen, net zo onzeker als een jonge meid, niet voorbereid en ook nog met de tena die vervelende lady 😉 Maar ze heeft genoten anders zou ze niet glimlachen hmmm ja de gigolo is afgehard hij heet immers zijn centjes te pakken 😛

  Dank je liefs Laura

 6. whahahahaha! geweldig, had niet eens op een vervolg gehoopt!
  en dan dit!
  prachtig.
  heb ook weer een uitdrukking geleerd: in den vlezen gaan….klinkt toch veel mooier dan ff een wip maken?!

 7. Ik weet nog van mijn afgebroken opleiding tot gigolo, dat het ZO fijn was haar te geven, wat zij eerst niet wilde maar uiteindelijk dankbaar aanvaarde.

  Persoonlijk denk ik dat veel vrouwen een GIG nodig hebben?
  Maar dan heb je onmiddelijk de uitzonderingen daarin, want sommige zijn pas tevreden met 3 GIG !

 8. Hahaha, ik kan er niks aan doen maar ik zat de hele tijd aan een douche te denken. Euh nee…niet voor mezelf ;-).

  Ennuh…nou wil ik eigenlijk nog een log. Eentje met ZIJN ervaring hihi ;-).

 9. Ach nu weet die oude-jonge juffrouw (?) toch ook wat het is.
  Aan haar glimlach zou je denken dat het goed meegevallen is.
  Heeft dat vrouwtje spijt van die verloren jaren… Och arme ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *