Prooi

WE-300 van Plato met het thema: jagen.

zoete wraak

Is dat Tara die daar rijdt? Woede laait hoog in Femke op, en ze schakelt naar een hogere versnelling.  Rustig, rustig, spreekt ze zichzelf toe, je wilt toch niet met een ontploft hoofd naast dat mens gaan fietsen? Nou, iemand die je man van je heeft afgetroggeld, mag zien hoe je je voelt.

 

Alles klopte tussen haar en haar man. Alles! Een mooie man, waar vrouwen zich op straat nog een keertje voor omdraaien. Eentje met humor, die ook nog eigenwijs en briljant is. Ze had honderd met hem willen worden, totdat ze dingen begon door te krijgen.

‘Wie is het?’ had ze hem uiteindelijk gevraagd. Ze had gehoopt dat hij het in alle toonaarden zou ontkennen, maar in plaats daarvan was hij genadeloos eerlijk geweest: ‘Het is Tara.’

Tara? Die afgelikte boterham? Die lellebel met haar riante voorgevel, paardengebit, en haarextensies? Wóest was ze. Ze had geschreeuwd, gehuild en haar man gesmeekt bij haar te blijven, maar hij vertrok dezelfde dag. In  haar binnenste was er iets geknapt.

Nu trekt haar maag blij samen. Ze kan niet wachten Tara de grond in te stampen. Ze wil het wel binnen de grenzen van het fatsoen houden, en koortsachtig denkt ze na hoe ze het zal aanpakken. Het is een kwestie van de juiste locatie en het geschikte moment.

Hard trappend fietst ze langzaam op haar prooi in. Voelt Tara iets van een naderend onheil? Ze kijkt tenminste even opzij. Haar geforceerde glimlach verbleekt als ze ziet wie haar nadert.
Met een aan sadisme grenzend genoegen, gaat Femke naast haar rivale rijden, en geeft haar  zo’n onverwacht ferme duw, dat deze in de berm belandt, en met een klap tegen het leugenaarsbankje aanrijdt. Tevreden kijkt Femke om: Tara kan nog zelfstandig naar huis rijden, maar de enige tanden die ze nog heeft, zitten in haar achterwiel.

52 thoughts on “Prooi

 1. Nou ik kan met dat haatgevoel nog wel voorstellen ook hoor. Zal best opgelucht hebben. Wat een schitterend verhaal weer heb je er van gemaakt……. Goed weekend Anneke

 2. Wat een mooie WE en zo levendig ik was al mee stevig door aan het trappen om mee te duwen. Toch zou ik mijn ex eerder wellicht een privé sessie op zijn klokkenspel geven dat hij niet meer wist of hij een man of een vrouw was 😉

   • Hahahaha, nee ik heb geen ex gelukkig en zal ook nooit zeggen ”dat gebeurt mij niet”, maar men kijkt vaak naar de rivale terwijl de man de keuze maakte vreemd te gaan, dus ja dan dan verdiend deze wel een lesje of helemaal geen energie meer aan besteden 😉

 3. Dat was dus duidelijk een gevalletje “Tararaboemdieé ” (die van ‘de dikke dominee)ik hoop écht dat de enige goed tandarts in de omgeving van Tara met pensioen is . Op naar de afstraffing voor de ex want dan mag er natuurlijk zéker niet mee wegkomen!

 4. Hoe krijg je het voor elkaar Femke in een Hulkse feeks te veranderen.
  Zo’n vrouw zou voor mij GOUD waard zijn!
  Dan duwde ik liever Tara’s gebitsafdruk blijvend af in een leugenbankje!

  Knappe WE

  En er nog eens over nagedacht te hebben.
  Vrouwen zijn werkelijk in staat zoiets te doen he?

  • Had ik dat van die gebitsafdruk in dat leugenaarsbankje geweten, dan had Femke het vast aan jou overgelaten.
   Ja, vrouwen zijn werkelijk tot zulke dingen in staat. Sterk hè 🙂

 5. Al ben ik een vredelievend mens ik begrijp wel hoe deze vrouw er toe komt op wraak te nemen op haar rivale. Die takkewijven moeten van een andermans man afblijven al zijn die mannen ook geen knip voor de neus waard.

  Wat een heerlijk verhaal heb je geschreven, komt er ook een vervolg? Want ik houd het in de gaten hoor. Ik vind het fijn dat je mij in je blogroll hebt gezet, vind het een eer en ook bedankt dat je mijn blog leuk vind. Ik zet jou ook in de blogroll, als ik mijn blogronde dan doe vergeet ik je niet. Ja ook ik word een dagje ouder. Lol.

  Anders had ik wel eerder gereageerd maar kon eerst je site niet vinden, gelukkig nu wel.

  • Hoi Diana: ik had ook moeite op jouw site te komen. Op de balk bleef gewoon het adres van HansDeZwans staan (maar als ik iets wil, hè ;-0 )
   Je staat erbij op m’n blogroll, hoor! Groetjes

 6. Goed gedaan van Femke. Maar ik zou die mooie ex liever aanpakken. Dat zou mij veel meer voldoening geven. Maar hoe ? is de vraag. Tenslotte is hij de lafaard ,niet ? Zij de gewillige prooi. Snert vrouw ! !

 7. O, was dat het. Tara wilde me maar niet vertellen waarom ze zo toegetakeld thuiskwam.En Femke vertelt natuurlijk niet het verhaal waarom ik bij haar weg ben geqaan. Nu mooi de vermoorde onschuld spelen en mij de schuld geven.

 8. O, wat een wraakzuchtig verhaal. Met veel (fiets)vaart en plezier geschreven. 🙂
  Speelde dit zich soms in Utrecht af? Daar heb je een echte leugenaarsbank. Die heb ik zelfs op de foto staan. 😉

 9. Jammer dat die Tara niet op een tandem fietste met ex achterop… dan had ze er nog een tandje bij kunnen zetten….

  Toch geen verhaal uit eigen ervaringen hoop ik?

 10. Fantoompijn…

  elke vorm van strijd heeft altijd ergens een bron
  het kan eigenlijk van alles zijn
  en ’t veroorzaakt vroeg of laat pijn
  óók aan de triomfator die het laatste gevecht won

  Met een brede lach gelezen, Mirjam.D)

  Lenjef

 11. whaahahahha
  jawel hé,
  ik geloof dat zich in mij ook een énorme woede zou manifesteren,
  alhoewel je daar niks aan hebt,

  “ze mag hem hebben” ken je dat liedje:-)

  heerlijk geschreven kakeltje,
  ik zie het voor me:-)
  subliem

  xxx

 12. (*Spreker*):Dat is natuurlijk niet mooi van Femke. Want, lieve lezers, draait het in de wereld niet om universele liefde en onbaatzuchtigheid? Maar Femke is tegen de draad in, daarbij voortgestuwd door een haatdragende Kakel. Geliefde lezers, kunnen wij dit goedkeuren?
  (*geluid uit duizenden kelen*) ja, ja JAAAAAA…..)
  (*Spreker*): ZO is het, aan de schandpaal met dat paardengebit.
  (*Plato*): bis, bis Kakel, fenomenale WE.
  (*Aanhoudend instemmend gebrul*).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *