7 thoughts on “Voorjaarskrans

 1. Mooi! En weet je wat ik nog mooier vind? Jouw dagje met “Haar uit Assen!” Jullie hebben het erg leuk gehad hoorde ik. Big smile aan deze kant!

   • Dat geloof ik gelijk, ik ga nu op mijn knieen, kijk smekend omhoog, vouw mijn handen en vraag…..Kom je alsjeblieft eens een paar dagen uitrusten bij ons in Ootmarsum?

   • Oh Gees wat lief en ik zou het ook dolgraag willen, maar zelfs dat is te vermoeiend. Dit jaar boeken we niet eens een vakantie…Sinds een paar dagen ben ik van mijn depressie af. Ik stond op ineens was ie weg. Zomaar. Nu heb ik “alleen nog maar” last van de vermoeidheid. Omdat de depressie weg is, heb ik nu “officieel” CVS/ME.
    Dankjewel voor je heel bijzondere aanbod! Een dikke virtuele pakkerd. Hier komt-ie, vangen! SMAK 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *