Een mieters wonder!

happiness

Maandag elf maart rukte ik de gordijnen open en dacht: goh, wat een leuke dag vandaag. Waarom? Geen idee. Wervelwinden vol sneeuw waaiden door de straat. De strooiwagen probeerde ze in te halen, maar had geen schijn van kans. Het was koud en de nacht wist niet van wijken.

Nergens zag ik gras, maar toch was het groen.
Er hing geen geur in de lucht, maar ik rook duidelijk lentebloesem
Ik hoorde geen geluid, maar er klonk de prachtigste muziek.
Mijn hoofd voelde leeg en mijn lichaam licht. Alsof ik na jaren uit een vacuum gezogen verpakking gebarsten was.

Ik kon het niet geloven, maar ik wist het zeker. Honderden procenten zeker: mijn depressie is weg. Zomaar…vanzelf…Het is een wonder!
Nu ben ik “alleen nog maar” moe. Maar wel BLIJ moe.

happiness

 

Het heeft maar een nadeel: nu mijn mondhoeken al dagen mijn oorlellen raken, krijg ik er handenvol rimpels bij. Láchrimpels!

56 thoughts on “Een mieters wonder!

 1. Waarom heb ik dit niet eerder gelezen. Vermoedelijk omdat ik een beetje in de kreukels lag. Maar nu lees ik en zeg: het is fantastisch. Omhels dit wonder en laat het levenslang duren. Gefeliciteerd en houd dit vast. Ik ben blij voor je.

 2. Mirjam, ik ben superblij voor je, hoop dat je het snel achter je kan laten allemaal en weer kan genieten van het leven. Misschien nog een versnelling langzamer door je vermoeidheid. Hopelijk gaat dat ook stapje voor stapje vooruit…. Ik hoop het voor je.

 3. Nou dat is zeker een wonder! Gefeliciteerd. Ik zelf heb het wonder ervaren door de pillen die ik bijna een jaar geleden ben gaan innemen. Die werkten geweldig. Geen bijwerkingen en na zes weken wist ik weer hoe ik me hoorde te voelen en hoe de kleuren om me heen eruit zagen. En dat is nog steeds een feestje.

  • Geweldig dat je medicijnen helpen! Niets is zo treurig als een depressie. Elke dag moet je jezelf overeind hijsen en herinneren hoe leuk het leven ook alweer is ;-( Fijn dat jij er ook van af bent! Volgend jaar geef ik 11 maart een groot feest 🙂

 4. Morgen schijnt de zon…

  gedachten bepalen erg vaak de kwaliteit van het bestaan
  realiteit en waan
  toveren een lach én traan
  het vraagt zonnekracht om verder te kijken dan de maan

  Ik wens je luisterende oren en véél vriendschap, Mirjam.
  Lenjef

 5. BIG SMILE, Ik wil best nog wel wat meer lachrimpeltjes van dit soort berichtjes krijgen hoor Mirjam!
  Liefs vanuit een warme caravan in koud Ootmarsum.

 6. Oh wat een goed nieuws, dat je dat zomaar opeens voelde! Dat is inderdaad wel een soort wondertje hè.
  Ben zoooo blij voor je! En dan die moeheid, nog even doorhopen dat die ook weg zal gaan… wie weet…
  XXX

 7. Echt?
  Echt?
  ECHT?
  ECHT WAAR?

  Meisje Kakelbont, alweer een WONDER!
  Als er iemand blij is voor jou, ben ik het wel.
  Maar niemand is blijer dan jij.
  Zo fijn voor de andere Kakels.

  Hele fijne Paasdagen
  En nou niet stikken in al die eieren hé?

 8. Jeetje Kakeltje wat een geweldig nieuws zeg. Wonderen bestaan dus.
  Ik twijfel altijd even bij jouw verhalen natuurlijk want dat van die man die toch maar niet ging fietsen is wel verzonnen toch? 😉
  Gek dat je blij kan worden van t goede nieuws van een ander. Ik zit er nog middenin maar neem aan dat t bij mij ook eens weer omslaat. Heel veel geluk en knuffel.

 9. wat een geweldig nieuws!
  ik krijg er hier ook spontaan lachrimpels bij, maar weet je: daar kun je er nooit genoeg van hebben!
  ik wens je een voorspoedig herstel van energie toe.
  en heel fijne paasdagen natuurlijk.
  xxx,
  ik ben zo blij, zoooooo blij, want de depressie lijkt bij kakeltje voorbij!!!
  *verlaat zingend dit blog*

 10. ik tel al met met je mee en dat ik er blij om ben, zeker voor jou, weet je al wel…. al 19 dagen, up and counting!

  Ik heb dan ook maar 2 wensen…..dat het nooit meer overgaat en dat het aanstekelijk zou zijn 😉

  {knuf} -x-♥

 11. En hou dat gevoel vast voor altijd meisje, met lachrimpels en al.
  Wist je dat die rimpeltjes een van de 7 schoonheden is?— Je ziet er jonger en mooier uit ! zeker weten ……….

 12. Ik wou vanmorgen bij je reageren een aantal keren geprobeerd maar je site was uit de lucht. Maar gelukkig is het er weer.

  Dat vind ik heel fijn om te lezen dat je je lekkerder in je vel voelt. En ik hoop dat het ook zo mag blijven! Die lachrimpels moet je blijven behouden, maakt je gezicht nog aantrekkelijker. En dan komen er nog meer mooie dingen op je af! Blijven lachen dus. Dans, spring, zing en blijf genieten meis. Dat wens ik je toe!

  • Mijn site uit de lucht? OMG. Als ik ergens GEEN lachrimpels van krijg, is het daar wel van ;-( Ik heb er niets van gemerkt!
   Bedankt voor je lieve reactie.

   • Ja serieus. Ik weet niet hoe lang het heeft geduurd. Maar de keren die ik klikte gaf je site het aan pagina kan niet worden weergegeven. Ik dacht wel dat je er van op de hoogte was.

 13. Dat moet inderdaad als een mieters wonder voelen! Ik gun het jou van harte, niks zo fijn als een blij mensch!
  Maar kun jezelf verklaren waarom jij je ‘vanaf’ 11 maart geestelijk beter voelt?

  • Wist ik het maar, dan was ik ‘m járen geleden al kwijtgeraakt. Er is niets veranderd met medicijnen of zoiets, dus ‘t is echt een deksels mirakel 🙂

 14. Lieve Kakel, ik gun je alle lachrimpels van de wereld! Ze zijn namelijk veel mooier dan de diepe fronsen van zorgen en depressie. Fijn dat je ‘er weer bent’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *