10 thoughts on “Remembering Boston

 1. Een prachtige gedacht, met een zoon die dicht bij Boston woont en met z’n hele gezin dagelijks in Boston is voor werk, sport en school had de gebeurtenis best wel impact op ons.
  Misschien toch nog een logje over maken want we hebben veel reden voor dankbaarheid….

   • Gelukkig hebben we altijd goed contact dus wisten waar iedereen was, maar toch,zodra je een extra nieuwsbulletin ziet over een explosie in Boston schrik je in eerste instantie en dán ga je denken waar ze zijn !
    Maakt het voor de andere doden gewonden niet minder erg natuurlijk maar is toch wel een iets over dat hemd en die rok !

   • Maar door jouw reactie komt het toch meteen een stuk dichterbij. Er stond een artikel in de krant over een man die bij de finish Amerikaanse vlaggetjes stond uit te delen aan de lopers die binnenkwamen. Bij de explosie liep iedereen hard weg en hij holde hij juist naar de plaats van het ongeluk toe. Heeft repen stof van vlaggen afgescheurd en ledematen afgebonden. Hij had een man geholpen die beide onderbenen verloren had. Vandaar dat deze tekst voor mij meteen een heel andere lading kreeg toen ik ‘m las…

   • Ja práchtig wat die man gedaan heeft ,dat zijn echte helden!
    Ik ben bblij dat die daders onschadelijk gemaakt zijn, de één helemaal voorgoed en de ander zal ook niet meer de oude zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *