chocola van Klaproos

De brievenbus kleppert: een pakje! En ik houd zo van pakjes over de post! 

Het was al laat. Glazig keek ik naar de toverdoos op mijn schoot; mijn oogjes werden almaar kleiner. Op het beeldscherm staarde ik naar het blog van Klaproos. Daarop stond een veld vol hartjes, waarin ik twee dezelfde “moest” vinden. Ik gluurde, loerde en begon zelfs dubbel te zien, waar ik niets mee opschoot, want nu kreeg elk hartje een dubbelganger, maar de oplossing vond ik niet. Ik werd er compleet tureluurs van, want ik mocht pas van mezelf naar bed, als ik de oplossing gevonden. Wat ik kon winnen? Een reep chocola. En voor chocola doe ik álles!

Als een terrier zette ik mijn tanden in de opgave. Alles draaide voor mijn ogen, maar er had nog niemand het antwoord gevonden, dus die reep lag gewoon op mij te wachten. Ik zag het niet meer zitten.

Wacht…ik had nog een reserve achter de hand: Kind.Op slinkse wijze sleepte ze de afbeelding naar Google, maar dat mislukte jammerlijk. We moesten ’t echt met onze ogen doen.

Uiteindelijk riep Kind het verlossende woord: ‘Hebbes!’ en ze wees dezelfde hartjes aan. Ik stuurde de oplossing in, en sloot met een gelukzalige grijns mijn laptop af. Eindelijk kon ik naar bed. Uiteraard heeft Roos de reep verdiend, maar…zij blieft geen zwarte chocola, haha, en ikke juist wel! Zaterdag zat hier even een héél zoet meisje. Dankje Dien ♥

Ook tureluurs worden? Klik hier voor de opgave en mocht je de oplossing niet kunnen vinden, of er te lui voor zijn, klik dan hier. Suc6!