Tureluurs

chocola van Klaproos

De brievenbus kleppert: een pakje! En ik houd zo van pakjes over de post! 

Het was al laat. Glazig keek ik naar de toverdoos op mijn schoot; mijn oogjes werden almaar kleiner. Op het beeldscherm staarde ik naar het blog van Klaproos. Daarop stond een veld vol hartjes, waarin ik twee dezelfde “moest” vinden. Ik gluurde, loerde en begon zelfs dubbel te zien, waar ik niets mee opschoot, want nu kreeg elk hartje een dubbelganger, maar de oplossing vond ik niet. Ik werd er compleet tureluurs van, want ik mocht pas van mezelf naar bed, als ik de oplossing gevonden. Wat ik kon winnen? Een reep chocola. En voor chocola doe ik álles!

Als een terrier zette ik mijn tanden in de opgave. Alles draaide voor mijn ogen, maar er had nog niemand het antwoord gevonden, dus die reep lag gewoon op mij te wachten. Ik zag het niet meer zitten.

Wacht…ik had nog een reserve achter de hand: Kind.Op slinkse wijze sleepte ze de afbeelding naar Google, maar dat mislukte jammerlijk. We moesten ‘t echt met onze ogen doen.

Uiteindelijk riep Kind het verlossende woord: ‘Hebbes!’ en ze wees dezelfde hartjes aan. Ik stuurde de oplossing in, en sloot met een gelukzalige grijns mijn laptop af. Eindelijk kon ik naar bed. Uiteraard heeft Roos de reep verdiend, maar…zij blieft geen zwarte chocola, haha, en ikke juist wel! Zaterdag zat hier even een héél zoet meisje. Dankje Dien ♥

Ook tureluurs worden? Klik hier voor de opgave en mocht je de oplossing niet kunnen vinden, of er te lui voor zijn, klik dan hier. Suc6!

35 thoughts on “Tureluurs

 1. Aangezien ik tegenwoordig de gewoonte heb om maar af en toe langs te waaien had ik de puzzel bij Klaproos gemist…
  Maar goed, ik lust toch geen pure chocolade. 😉
  Jou heeft het overduidelijk goed gesmaakt.:-)

 2. Oh hier heb ik dus echt geen geduld voor… ik moet het wel meteen kunnen zien in zo’n opdracht. Nou ja, maar goed ook want ik moet nu even geen chocolade tot mij nemen!

  Kakeltje, ik ben weer bijgelezen… Kwam de afgelopen tijd niet bij iedereen uitgebreid aan lezen toe, maar het is goedgekomen ;-).

 3. Hier nog een chocoladefreek…maar ja , de prijs is er al uit en ga natuurlijk niét” voor de kat ze viool” m’n schele hoofdpijn (van het foto’s bewerken) nóg erger maken ….. ik ben wél gek maar niet goed hoor;-)

 4. Het is natuurlijk dat ik niet mijn best had gedaan, want anders…. ehhhh had ik het toch niet gevonden. Geniet lekker van je chocolade.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Heel lang heb ik zitten turen naar de hartjes van Dien, maar ik kwam er niet. Uit ‘pure’ frustratie ben ik naar bed gegaan en was van plan de volgende dag verder te zoeken. Helaas lukte dat pas ‘s avonds en toen had jij gelukkig de oplossing al gevonden. Scheelde mij hoofdbrekens. De chocolade is je van harte gegund.

 6. Ik merk het al jij doet alles voor chocolade. Heb je al op pinterest van die mooie afbeeldingen gevonden met heerlijke chocoladerecepten? Als ik die zie begin ik echt te kwijlen, yummie!. Maar vanmorgen met boodschappen doen liep ik er straal aan voorbij. Want als ik eenmaal begin …

  Fijne dag verders meis. En nog gefeliciteerd met je prijs!

 7. Gefeliciteerd! Heerlijk zo’n stuk chocolade, toevallig met Moederdag ook twee repen gekregen. En ik zal ook eens vaker bij Klaproos gaan kijken, ik hou van spelletjes en zeker als er wat te winnen valt.

 8. Mmm lekker chocola. Ik had hem zelf willen winnen, maar JOU gun ik het ook!!
  Ik heb lang voor het beeldscherm zitten koekeloeren, maar kon het echt niet ontdekken.
  Die Dien houdt ons wel bezig haha.

 9. mmmm, wat heb je dat weer leuk gedaan kakeltje,
  jawel hé, ik ben hartstikke trots dat jij het hartje zo snel gevonden had:-)
  en de choco, alleen het beste is goed genoeg voor een winnaar:-)
  ik hoop dat ik je op nieuwe choco gebracht heb.
  koud uit de koelkast, bij de koffie… mmmmmmmmmmmmmmm
  ik wil ook:-)
  dag kakeltje,
  xxx

   • een échte liefhebber wéét dat chocola NIET in de koelkast mag, maar wel op een koele donkere plaats (tenzij het buiten écht zomert, maar dat is nu nog lang het geval niet).
    En denk eraan, er bestaat beslist een biertje dat uitstekend past bij deze chocolade… 😉

 10. Oeh, ik ben nier echt een fan van chocolade, maar deze reep is niet te versmaden. Na het eten een espressootje en ene klein stukje van die pure chocolade met sinaasappel, mijn lievelings! Of was het nou die met framboos? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *