Geef eweg k(r)ans!

Geef eweg k(r)ans

Enige tijd geleden  – in de zomervakantie om precies te zijn – had ik meer dan 100.000 lezers op mijn blog gehad. Ik vond dat wel een geef eweg waard. 

Wil je meedoen om deze handgebonden krans te winnen, dan is het enige wat je hoeft te doen een reactie op mijn blog achter te laten, of een mailtje te sturen naar pippi at freeweb punt nl. Roos zal de trekking op zondag dertien oktober as. verrichten, dus graag reageren vóór zaterdag de twaalfde 24.00 uur.
Als jij de gelukkige bent, brengt tante Post de krans bij je aan de deur. Hopelijk schudt ze er onderweg niet teveel mee…

Voor de zekerheid heb ik extra materialen apart gehouden, en die zal ik meesturen. De krans is niet perfect, want de meeste materialen komen gewoon uit de tuin, maar slakken en spinnen heb ik verwijderd 😉

Je kan de krans zowel ophangen als neerleggen. Kies je voor het laatste dan kun je een pompoen in het midden leggen, of er een glazen windlicht in zetten. Het windlicht kun je vullen met bijv. een waxnelichtje of kastanjes. Ben je de krans binnen zat, dan hang je ‘m buiten op! Bind er een paar vetbollen om en klaar is je vogelkrans.

52 thoughts on “Geef eweg k(r)ans!

 1. ohhhhhhhhhhhhhhhhhh ik ben nog nét op tijd om in de race te zitten voor deze bjoetie:-)

  hollé olé bolllé, we doen met elke aktie mee, 🙂
  xxxxxxxxxxxx

 2. 100.000! Dat is wel een heleboel veel. Dat zou voor mij ongeveer 400 per dag zijn… Nee, dat haal ik echt niet. Gefeliciteerd met deze prestatie van wereldformaat! Doorgaan dus! Ik neem er een goed wijntje op. (En die behoeft geen krans.)

 3. Geen idee wat een hooibeer is, maar hier nog een Belg. Het hoéft niet, maar het ligt niet echt in mijn karakter om nee te zeggen tegen chocolade 😀 Wel een héél erg mooie krans, trouwens.

  • Welkom Donsjes! Een hooibeer is een teddybeer, maar dan van hooi gewikkeld. Met twee oren, een snoet (met nepneus) en twee glazen ogen…
   Ik schrijf je op voor de chocola.

 4. Wat een superdesuper mooie krans! Maar ja, dikke pech voor mij: ik kom uit België 🙁 En aangezien ik bijlange niet zo handig ben zal ik het maar niet riskeren dat die krans hier toekomt in losse elementjes en ik hem helemaal opnieuw zou moeten maken. Het zou er niet op lijken 🙂
  Gefeliciteerd met je vele bezoekers en dat er nog maar veel cijfertjes mogen bijkomen.

 5. Wauw… dit ie wel een héél mooie zeg! Ik kreeg niet zo lang geleden een krans van dochterlief dus laat ‘m (met pijn) aan één van de andere lezers!
  100.000 bezoeker , tjongejonge maar eigenlijk niet echt verwonderlijk!
  Ik kan nooit zo goed wijs worden uit de stats , wat zijn nou bezoekers en wat zijn views , en kijk alleen wel eens naar de reactie aantallen en die overtreffen altijd m’n stoutste verwachtingen;-)

  • Eerlijk gezegd kan ik daar ook geen wijs uit. Wel vraag ik me af wie al die bezoekers zijn die nooit een berichtje achterlaten.
   Maar das puur mijn nieuwsgierigheid. De reageerders maken het wel dubbel en dwars de schrijfmoeite waard!

 6. Proficiat met je leuke blog.
  Je bent al bezig van november 2009…bijna 4 jaar
  100000 bezoekers, dat heb je verdient.
  Ik vindt het een leuke prijs
  ik vindt ‘m bijzonder wijs.

 7. Mijn felicitaties Mirjam,Maar verwonderen doet het mij niet.Al die 100.000
  bezoekers denken waarschijnlijk hetzelfde als ik. Mooie krans, maar ik ding eveneens niet mee. Zulk prachtstuk zou niet ongeschonden in Belgie
  komen.

 8. Ja, jij ook een fijne zondag he!
  Hij is al om, maar jouw wens naar mij toe las ik ook nu pas.
  Nou, fijn laatste uurtje van deze zondag dan, en ook maar een fijn rest van je leven, dan zijn we van dat gewens af.

 9. Kijk dat is een felicitatie waard. En ik hoop dat degene die de prijs wint er heel blij mee is. Op naar de volgende 100.000.

  Love As Always
  Di Mario

 10. Wat een leuk idee, zit nog niet op de helft 🙂 Een mooi getal hoor en terecht. Dus natuurlijk wil ik graag in aanmerking komen haha. Ik vind het een prachtige krans. Hoop dat er veel meedoen dat maakt het leuk. Veel plezier er mee en op naar de 200.000.

 11. Nah, wat een lief gebaar! Ik ben helemaal ‘van de kransen’, ik hou ervan. Gefeliciteerd met zovele lezers, maar dat verbaast me niet, je schrijft heerlijk. *trekt nummertje om mee te dingen*

 12. Gefeliciteerd Kakeltje met deze mijlpaal!
  Mocht ik de krans winnen dan mag hij naar mijn dochter worden gestuurd/gebracht… Ze blijft alleen achter in Nederland want wij zijn dan weer voor een paar maanden aan het overwinteren…
  Veel succes! Erg leuk bedacht trouwens!

 13. Mijn felicitaties met deze mijlpaal. Dat er nog minstens zoveel mogen volgen.
  Een schitterende krans. De oudste dochter maakt ze ook, maar toch niet zo mooi (vol) als deze.
  Ik blog sinds 12 augustus 2006 en begon bij web-log. Omdat ik van web-log naar een eigen website ben overgegaan, is niet meer precies na te gaan hoeveel bezoekers ik heb gehad. De teller staat momenteel op 248.400. Als je er goed over nadenkt, heel bizar zoveel bezoekers. En met name de aantallen bezoekers die je niet ‘kent’ omdat ze nooit reageren.

 14. Ik vind de krans pracht maar ding niet mee. Wel vind ik 100.000 bezoekers een felicitatie waard. Bij mij gaat het dankzij mijn overstap nog wel even duren.

 15. Wat een mooie, kleurrijke herfstkrans. Wou ik gewoon effe kwijt want meedingen doe ik niet, stel je voor dan moet heel dat ding naar België toe – dat overleeft ie niet en dat zou jammer zijn 🙂 Veel succes!!!

 16. He ik ben de eerste die reageert. Legt vast wel gewicht in de schaal. Doordat ik een paar jaar geleden naar een eigen website ben gegaan is het punt van 100.000 bezoeker aan mij voorbij gegaan. Wel leuk om dit zo te gedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *