Nieuwjaarswens

Alle lezers bedankt voor jullie reacties op mijn blog. Soms per mail, soms per kaart… Altijd fijn te weten dat mensen meeleven. Ik wens jullie allemaal een prachtig nieuw jaar toe met veel liefde, geluk en een goede gezondheid…Proost!

 

74 thoughts on “Nieuwjaarswens

 1. Dankjewel Mirjam, ook voor de mooie reactie op mijn weblog. Ik wens je niets dan goeds voor 2014 en hoop dat je alles waar je in 2013 mee geworsteld hebt, achter je kunt laten. Dikke knuffel, C. (En beterschap voor je moeder!)

 2. Ik wens dat voor jou en je gezinnetje al je wensen voor dit jaar moge uitkomen.—-Ook voor je moeder en tevens ook voor al je lezers en lezeressen.—-En dat deze vierkant draaiende wereld terug mag ronddraaien zoals vroeger.—–En dat zal nodig zijn.

  • Aan ons zal het niet liggen Tilde, wij blijven het leven van de positieve kant bekijken. En wat mij betreft is dat de enige juiste kant.
   Voor jou ook de allerliefste wensen en een gezond 2014.
   Liefs Kakel

 3. Hey Kakel! Ik wens je voor 2014 veel plezier en vooral resultaat met meneerke Gupta! Ook voor je mama veel sterkte! En vooral een positieve kijk op de wereld, hoewel ik daar zelf niet direct het goeie voorbeeld in ben momentaal! Happy newyear!

 4. Lieve Mirjam, voor jou en je geliefden de AL…..lerbeste wensen voor 2014
  Dat het het je nog veel meer mag geven dan je verlangt.
  En daarom begin ik met een HHH KNUFFEL !

 5. Lieve Mirjam ik hoop dat je in het nieuwe jaar “uitgerust” bent met een hele berg humor om weer over ons uit te storten, geluk liefde en voorspoed voor jou en al wie je lief is!

  • Ik voel het ook aan mijn water, Dien.
   Lief Rooske, 2013 was een bijzonder jaar, want we hebben elkaar maar liefst 2x gezien!
   En ik heb Ace over zijn krullenbol mogen aaien 😀
   Een dikke smakkerd terug en voor jou alleen maar de Aller Beste Wensen.
   Voor jou en het beestenspul 😀

 6. Lieve Mirjam, ik heb jou het afgelopen jaar beter leren kennen als blogvriendin en wat een verrijking was dat! Ik wens jou en je familie het allerbeste voor 2014.

 7. Voor 2014 wens ik je : Een mooie vroege lente,
  een zwoele zomer met veel zonuren,
  een late herfst en een heldere winter.
  Precies zoals de seizoenen horen te zijn.
  Tot volgend jaar hé !

 8. Lieve Mirjam, ik wens je veel positiviteit toe!
  En natuurlijk geluk en liefde en gezondheid!
  Blijf maar lekker schrijven, dan kunnen wij ook genieten!
  Liefs Petr@

 9. Hai Kakeltje,

  dank je wel voor je mooie wensen.
  Ik wens jou ook het aller- allerbeste toe!
  Een gezond jaar met veel fijne momenten en boordevol liefde.

  En natuurlijk een mooi uiteinde.
  Ik heb zin in het nieuwe jaar!

  Dagdag… Dikke pakkerd van Marlou

  .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *