Post!

Postpakket

Zij en ik kennen elkaar nog maar kort in Blogland. Ongetwijfeld denkt zij dat ik een aardig mens ben, en is ze zich niet bewust dat er in mij – zoals Tagrijn eens in een reactie schreef – een mens met een sadistisch trekje schuilt.

Op haar blog stond een tijdje terug een foto van een gezellig postpakketje. “Sow,” reageerde ik, “voor zo’n pakje in mijn brievenbus doe ik een moord.” Ze antwoordde dat ik geen moord hoefde te plegen; ze wilde me zelfs best met iets leuks verrassen. Inhalige hebberd die ik ben, wist ik niet hoe snel ik moest reageren. Vanaf het moment dat ik wist dat er aan gewerkt werd, stalkte ik de postbode.

Toen ik PLOP! op de mat hoorde, wist ik dat het zover was, en trok ik een sprint naar de voordeur. En ik bleef uitpakken! De gulle geefster heeft er werk van gemaakt en er iets ingestoken wat een mens tegenwoordig bijna niet meer heeft: tijd. Ze heeft er zelfs een beetje geluk voor me ingestopt. Zie je het zitten? Ik wel!
Debby, mijn dank is hartstikke groot 😀

54 thoughts on “Post!

 1. Soort zoekt soort 😉
  En mensen met het hart op de juiste plek vinden elkaar hoe dan ook toch wel…. ongeacht de eventuele aanwezigheid van bijv. een sadistisch trekje….

  Het is je van harte gegund. (stiekem benijd ik die Debby wel, jou ook als om het daarom gaat, jullie zijn beiden erg creatief zowel met hoofd als handen… zaken die bij mij ontbreken, ik ‘moet’ dan genoegen nemen met het zoeken/kopen van een mooie kaart of Greetz even uitpluizen… maar gelukkig weet jij dan weer wel dat mijn woorden daarom niet minder oprecht en gemeend zijn)

  -x-♥

 2. Wat ontzettend aardig om zoiets moois naar je toe te sturen. En jij uit je dankbaarheid door haar ook wat op te sturen. Kijk dat vind ik nu fijn om te lezen dat we wat voor elkaar over hebben. Ik krijg er een warm gevoel van dat er zulke lieve mensen op de blogs rondwandelen. Zoals je al schrijft one big happy family die het gezellig met elkaar maken.

  Geniet van dit cadeautje ik weet zeker dat je dat doet.

  xxx

  • Dat is nou precies het fijne van bloggen. Je leert de mensen stapje bij beetje beter kennen. Ik snap ook niet wat er mis is met digitale vriendschap, zoals Bea eens zei. Als iemand in Blogland in de put zit, probeer je hem of haar te steunen. Dat is een fijn gevoel. Volgens mij is het leven ook zo bedoeld!
   liefs! Kakel xxx

   • Er is totaal niets mis met digitale vriendschap. Persoonlijk vind ik het een verrijking van je leven. Soms krijg je meer steun van iemand in blogland dan dat er even iemand naar je luistert in je eigen omgeving. Je word vrolijk van de creativiteit die bloggers hebben zoals in deze blogpost, het schrijven van leuke verhalen van jou. Leuke links die men met elkaar deelt. Enzovoort.

    Een waar woord het leven is ook om er voor elkaar te zijn alleen zullen sommigen dat nooit leren en dan heb ik het niet over de blogwereld.

 3. Alleen al de idee dat iemand er zo veel tijd in steekt om iets voor je te maken. Al zou ik er geen moord voor doen, want dat schijnt tegenwoordig ook al niet meer te mogen. Ik zou wel meteen iets terug willen doen, maar zoiets knutsel ik nooit in elkaar. Heel knap.
  En ja, een beetje geluk zie ik ook wel zitten. Maar ja, een mens kan niet alles hebben…

 4. Twee schoendozen vol ;mooie; minder mooie, gekke en ook lieve kaarten .Dat is met de jaren fel verminderd . Nu krijg ik soms zo een kaart in mijn mailbox. Daar kijk je even naar, houd ze een tijdje in een map. Maar verder is daar niet veel aan. Maar die volle schoendozen zijn een geschiedenis van het verleden en dat koester je.
  Die mooie kaart die je gekregen hebt mag je nooit weg doen.Een lieve groet van een vriendin met veel zorg gemaakt.

  • Twee van zulke dozen heb ik ook! Gevuld met dingen die ik stuk voor stuk wil bewaren: kaarten, bijzondere gereden fietsroutes, wat foto’s, etiketten van wijnflessen 😉 bijzondere brieven… Eigenlijk zit mijn hele geschiedenis in die dozen.
   Stuur me een mailtje met je adres, dan stuur ik je een kaart!

 5. Heerlijk om mooie post te ontvangen. Wat leuk dat ze de moeite en de tijd heeft genomen!
  Het is hier tegenwoordig alleen maar rekeningen of folders, daar wordt je niet heel blij van 🙁
  Jaloers zijn zit niet in mijn aard hoor, echt niet!

 6. Dag Kakeltje…

  wat een eer om na Klaproos te mogen reageren. Hahaaa!!
  En te lezen, dat jij helemaal niet zo moorddadig bent… 🙂
  En wat een ontzettend lief kadootje van Debby.
  Jullie moeten beiden wel heel bijzonder zijn…

  Dag!
  Heb het goed vandaag!!

  Liefs van Marlou

  .

 7. wat liefffffff kakelino:-)
  ik ben blij voor je, toevallig heb ik wél het genoegen gehad je te ontmoeten en ik kan je zeggen dat er een heel warm mens onder die moorddadige neigingen zit:-)
  whaaaa,
  ik gun je alle geluk van de wereld, als ik het je op kon sturen….
  “du moment” amice:-)

  xxx

 8. Wat leuk om te krijgen en mooi! Heerlijk toch als mensen zo creatief zijn om zoiets te maken. Daar zou ik nu een moord voor doen, voor een portie creativiteit 🙂

 9. Ja leuk hè zo’n pakketje, echt superlief. Dat mensen dat zo maar doen om je blij te maken is best heel bijzonder. Ik kreeg ook al eens zo’n pakketje van Debby en zelfs ook een prachtige herfstkrans van een ander speciaal persoon :-).

 10. ik krijg ook graag kaartjes….;-) (hint) hahaha,
  zeker als ze er zo mooi uitzien. ik heb ook zo eens gereageerd bij iemand en kreeg het ook in de bus, ooit kreeg ik zelfs een portretje in z’on buis opgestuurd en eens een cadeautje. het is altijd leuk natuurlijk

 11. Wat heel heel erg leuk zeg. Ben ook gek op van die boekjes en frutseltjes, heerlijk. En de verrassing op zich. Heel erg gegund hoor, geniet er van. En valt wel mee met dat sadistische trekje hoor haha….

 12. Wat krijg je nou tegenwoordig nog zónder moord…;-)
  Maar natuurlijk onwijs leuk, post krijgen wordt steeds méér bijzonder en als het dan nog zoveel leuks is….,genieten hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *