Feest der herkenning ♥

Keek op de week (107)

Roos is verhuisd! Woont ver weg, nog net binnen Schengen. Betaalbaar appartement/studio vinden in Eindhoven bleek gans onmogelijk. Ze bezocht een huis: alles paars ingericht. Heel aparte regels: in winter geen gebruik maken van wasautomaat; handdoeken op vensterbank leggen vanwege tocht; tuin snoeien, koken op butagas….
Een wereldvreemde verhuurder. Op angstaanjagende af: ingang woning moest Roos delen met andere huurders maar er zat nergens slot op. Niet op kamer, noch op slaapkamer of douche.
Kortom: Treurigeboel 2.4.

Uiteindelijk bood ziekenhuis uitkomst. Roos huurt nu kamer in artsen/verpleegkundigenflat. Gedateerd, 1966, veel graniet maar Kind is in nopjes. Heeft zelf behangen, geverfd en Scandinavische meubels in elkaar geschroefd. Gordijnen op maat geknipt (omzomen in zó pré Tachtigjarige Oorlog) en heeft zich een bochel getild aan sjouwen van tafelmodel koelkast naar derde verdieping. Heeft er een mieters optrekje van gemaakt.
Ga Roos erg missen. “Mam, heb je nog boodschappen nodig? Zal ik Rosa uitlaten? Zal ik vanavond koken?” Maar vooral haar gezelligheid, pianospel, effe een bakkie doen… Wat ik NIET ga missen: “Ik eet wel/niet/wel/niet/wel mee. Oh sorry mam, wijziging van plannen: ik eet toch niet mee…”

Er stond iets blauws voor de deur. Geen smurf, een mens.
Jongedame trachtte me te verleiden tot lidmaatschap van vriendenloterij. Raar toch, lid worden van vriendenclub? Een vriend heb je of niet. Bedankte dan ook beleefd.
‘Waarom niet?’ vroeg wicht. Ze had sluik geverfd zwart haar, donkere kringen onder haar ogen en zag bleek alsof ze aan bloedarmoede leed.
‘Nee is ook een antwoord,’ zei ik en wilde huisdeur dichtdoen.
‘Maar waaróm niet?’ hield ze halsstarrig vol.
Brutaal nest! Zal ik het in drievoud voor je opschrijven? ‘Ik gooi m’n geld nog liever in de sloot,’ zei ik. ‘Daar heb ik meer plezier van. Dan zie ik tenminste nog kringetjes.’
Daar had ijzertekortje niet van terug. Ze droop af. Best een fijn gezicht.

Wat doe je wanneer twee bloggers je komen bezoeken?
In spanning wachten tot ze arriveren.
Het waren niet de minsten: Blogqueen herself kwam op audiëntie, samen met Melody.
Rietepietz stelde me gerust via WhatsApp: “The Queen komt incognito, hoor, dus je hoeft geen hoed op, en het zilveren bestek mag in de kast blijven.”
Een hele geruststelling want wij hebben zulke deftig dingen niet.
Het was een feestje! We kletsten zeven kwartier in een uur tijdens de lunch. Zónder met consumptie te spreken.
Melody had ik al een aantal keer eerder ontmoet. Riet nog niet. Het is een wonder dat je een blogger voor het eerst in het echie ziet en het gevoel hebt dat je elkaar door en door kent.
Na afloop hadden we gedrieën een dikke omhelzing in gedachten maar verder dan denken kwam het niet. Er was er maar één die zich niet aan anderhalvemetermaatregel hield en dat was Rosa.

Melody was vergeten lekkers voor hond mee te nemen en dacht op heenweg een dierenwinkel te spotten. Stopte en parkeerde auto. Bleek bedrijf alleen kippenvoer te verkopen. Het leverde wel een leuke foto op.
Riet kon eenmaal thuis haar huis niet in. Ze was haar sleutels kwijt en het regende ook nog. Hier lees je hoe dat afliep.
Een hele toer: Mel heeft in totaal 536 km gereden! Wat ze daarvan vond, lees je hier.

Als je me nu wilt excuseren: ik ga m’n gele trui aantrekken en naar Tour de France kijken.

102 thoughts on “Feest der herkenning ♥

 1. Wat een bijzondere regel, de wasautomaat in de winter niet gebruiken, heel apart!

  Ik had ook een keer zon drammer aan de telefoon, komt het gelegen?, ik : ligt er aan waar u voor belt, zij: nee, eerst wil ik weten of het gelegen komt , ikweer: waarvoor bel je ,wou ze nog niet zeggen. Ik gooide de hoorn erop , belt ze me weer , en schold me uit voor k..wijf. Nou ja, ik was woest!

  goed weekend

 2. 3 bloggers aan het kakelen en dan is een uurtje …………
  En dan Roos, onder de vleugels van mams weg …… jij zal d’r missen, maar troost je, zij zal zeker ook jou missen……
  En tegenwoordig….. lang leve de beeld telefoon ….. 🙂 toch naar mekaar zwaaien.

 3. Roos heeft haar eigen stek.. en nog net binnen Schengen

  de normale gang van zaken toch…

  ijzertekort, het zal je maar overkomen

  en de koningin op bezoek, niet iedereen heeft die eer

  een leuk blog

 4. ja idioot druk was het er weer , zag je wel ff hé
  er komen heel veel fietsers ook , is een pracht ronde daar om klim meters te maken
  maar doe het dan door de week hoor is het minder druk

  klopt de clematis is er nu bijna het hele jaar

 5. ha die Mirjam
  ja ik was in een heel mooie omgeving te wandelen
  ja kan digitaal mee wandelen in het nieuwe blog

  ja kinderen moeten hun eigen weg in het leven vinden
  en af en toe terug thuis komen om te chillen hihi
  ja hemd aan hoor , niks geen blote ruggen , daar worden velen ziek van
  nou ik heb het weer gered , ondanks de piepende longen , worden ze soepel van
  mooi weer hé , 2 dagen Jumbo ploeg 1 , klasse

  fijne avond groet

 6. Tis toch een roteind weg hoor, Eindhoven. Maar wat heerlijk dat ze zich zo lekker voelt in haar eigen domeintje. Die Roos… uitgevlogen. Heeft ze haar piano niet mee? Ach Kakeltje het hoort erbij! Mijn ervaring? Als je kind eraan toe is ben je er zelf ook aan toe. Het wende heel snel!
  Ik word er naar van, van die verkopers aan de deur of op straat. Ik WIL dat niet. Dus probeer ze ook snel af te wimpelen. Soms zeg ik, nee dankjewel en doe ik meteen de deur weer dicht.
  Ben je lekker aan het genieten van de Tour? Wij ook hoor.. hoewel ik het niet helemaal volg. Ben tussendoor ook nog wel wat anders aan het doen. Liefsss

  • Het is een kleine kamer dus de piano kon niet mee. Dus heeft ze haar keyboard maar meegenomen. Van vier maanden Finland herinner ik me ook dat het snel wende.
   Mijn man kan nog het geduld opbrengen om naar die verkopers te luisteren, maar daar begin ik niet eens aan. Voordat ze van wal steken zeg ik al nee.
   Heerlijk om naar de Tour te kijken!
   Lieve groet.

 7. Ach dat ga je zeker heel erg missen. Had dat ook hoor toen mijn zoon de deur uitging. Juist die gezelligheid. Maar ja voor haar mooi natuurlijk een plekkie gevonden te hebben en haar eigen leven te gaan leiden. Ach ze weet haar ouders vast nog wel te vinden hoor. Wat leuk he zo’n ontmoeting met Riet, heb ook zo’n leuke dat met haar gehad. Nou ja zelf hadden we ook ooit een Hemasessie van heel lang haha. Toen kon dat nog nu kijken ze je weg als je te lang zit. En die verkoopster kwam bij mijn zus ook aan de deur. En inderdaad ze bleef aandringen vertelde mijn zus me afgelopen week. Irritant.

  • Roos bracht wel altijd veel gezelligheid mee, maar is ook een type: ik mis meer dan ik meemaak, dus meestal de hort op.
   Riet is een mega-lieverd. Ik vind haar zo flink!
   Dat mensen aan de deur nog aan blijven dringen, ik vind dat brutaal. Ik kreeg de neiging ‘scheer je weg’ te roepen. Maar je kent me: ik bleef beleefd 😀

 8. Wat gezellig, Eindhoven. Ik ben er een paar keer geweest.
  Ziet er geweldig uit, het onderkomen van Roos. Je zult haar wel missen. Maar ook weer een adresje om koffie of thee te drinken. En je kunt er heerlijk winkelen!

  Liefs Joanne

 9. Het zal een stuk stiller in huis zijn nu Roos elders woont. Maar inderdaad, het wel of toch niet mee-eten is uitermate irritant. Ik sta iedere zaterdagmorgen in de supermarkt te rekenen zodat ik genoeg in huis heb als iedereen mee-eet, maar niet teveel weg moet gooien als ze toch niet mee-eten. Fijn dat ze een leuke woning gevonden heeft, een kamer en douche zonder sloten zou ik ook niet voor gaan. Nou, alleen als je wel een huisdier (een valse dobermann pincher met hele grote tanden) mag hebben.
  Die studentjes die tijdens etenstijd aanbellen heb ik ook een bloedhekel aan. Ik heb geen interesse en gooi dan de deur dicht, voor ze vertellen waarvoor ze komen. Ik wil een NEE, NEE, en NEEEEE! sticker!

  • Jij bent ervaringsdeskundige want jouw dochter is ook het huis uit. Nu komt Roos vrijdag naar huis en ze dénkt dat ze mee-eet. Het houdt gewoon niet op!
   Soms bellen studenten aan als ik sta te koken. Ik kan zien wie er aanbelt en schudt dan al mijn hoofd. Ik denk toch dat ik maar een NEE sticker ga aanschaffen…

 10. IJzertekortje… Hoe bedenk je het…

  Heb een idee dat ik ongeveer weet (ken meerdere complexen die aan de beschrijving voldoen) in welke wijk Roos nu woont. Maar zeker weten doe ik het niet. Graniet is altijd populair geweest in Eindhovense trappenhuizen.

  • Ze woont maar 10 minuten fietsen bij het C. ziekenhuis vandaan. Af en toe moet ze naar de TU.
   Het graniet ligt zelfs in de douche. Dat zag er best vies uit maar met een noppen-badmat van de Ikenee was dat zo opgelost.

 11. Oh, ik geniet altijd zo van jouw omschrijvingen. IJzertekortje? Ach gossie.
  Omzomen zó pré Tachtigjarige Oorlog, dan is het wel echt uit geloof ik?
  Mooie ontmoeting had je. Er zijn veel leuke mensen in de wereld.
  En je dochter woont nu bij mij in de buurt, ik zal wel een beetje op haar passen als je wilt hoor.

 12. Hoi Mirjam,
  Super leuk voor je dochter Roos dat ze op zich zelf kan en daar nu haar eigen kamer heeft. Mooi ook dat ze daar de boel naar haar eigen smaak heeft in kunnen richten. Dat met dat eten wel/niet is inderdaad erg herkenbaar, daar ben je effe van verlost..hihi..!!
  Goed dat je tegen die zogenaamde vriend aan de deur duidelijk bent geweest. Wat een ergernis is dat altijd. Laat een mens met rust.
  Dan kun je beter wat blogvrienden uitnodigen. Gezellig kletsen in het echie.

  Groetjes, Marco

  • Ze heeft de inrichting niet van haar eerste salaris kunnen betalen, dus dat verrekenen we achteraf wel (-: Het is echt een gezellige kamer geworden.
   Komend weekend komt ze naar huis. Ze dénkt dat ze vrijdagavond mee-eet… Het gaat gewoon door!
   Groetjes.

 13. Gelukkig heeft Roos een goede kamer gevonden, die eerste kamer klonk als een Telegraaf bericht in wording, “studente na maanden gevonden in kelder”. Ik heb gelukkig weinig last van aan de deur smurfen. Moet beneden gebeld worden en via camera zijn collectiebussen, formulieren en postcodesmurfen snel herkenbaar. Kan me indenken dat het gezellig was deze miniblogmeeting. Ennuhh ik zit ook zoveel mogelijk voor tv deze maand, wil alleen nog niet zo lukken met de resultaten van de tourtoto die we met een stuk of 70 mensen hebben ingevuld.

  • Vreselijk, nog wel in de Telegraaf. Erger kan niet 😀
   Vorig jaar had ik op de derde plaats Steven Kruijswijk. Dat was voor het eerst!
   Sagan is de groene trui kwijt, haha. En Adam Yates rijdt morgen in het geel. Wel vanwege een lullige reden…
   Veel kijkplezier!

 14. Wat een feest, je eerste eigen kamer inrichten. En nog eentje zonder hospita en andere huisgenoten. Echt tof! Was weer even terug in de tijd.

  IJzertekortje moet nog veel leren. Pukkeltjes krijg je van die semi-opgewekte jongelingen die je het voordeel van de dag komen brengen.

  Drie keer enthousiaste verslagen van een gezellige ontmoeting. Blij te lezen dat ik niet de enige ben die haar gezicht niet wil terugzien op internet.

  • Roos’ leven is één groot feest: afgestudeerd, een nieuwe baan/studie en verhuisd.
   Sowieso vind ik semi-opgewekte mensen een drama.
   Goed om te weten dat jij ook niet met je snoet op internet wil. Eindelijk een gelijkgestemde!

 15. Het is bijzonder dat de tour doorgaat en er nog geen uitvallers zijn. Dus Roos woont nu dicht bij mij, heb zelfs vermoeden waar kan erheen fietsen, jaloers? Last van leeg nest? Hond/konijn erbij? Ga uitkijken naar d’r maar ben zoveel niet in Eindhoven. Heb één voordeel ontdekt aan wonen in een gat blauwe figuren zie ik hier niet.

  • Er zijn al vier uitvallers, maar niet vanwege corona.
   Ik mis Roos wel maar heb geen leeg-nest-gevoel. Ik heb nog een kind: m’n man (-:
   Pas maar op voor blauwe figuren want ik woon ook in een gat.

 16. Zo herkenbaar, je kind die zover weg woont. Het gekke is dat ik mijn zoon nu vaker zie dan daarvoor 🙂

  Wat leuk om the Queen (al was het incognito) in levende lijve te mogen ontmoeten en wat gezellig dat Melody mee was, wat een kanjers zijn het toch.

  Ik wens je een fantastische Tour de France….

  Liefs,

 17. Ik lees je blog met plezier.

  ‘Nee is ook een antwoord’, haha, stel je voor!

  Zo belde er laatst iemand die zich afvroeg of ze mij nog ergens mee van dienst kon zijn. “Curieuze vraag,” zei ik. “Je zou toch denken dat ik ú dan zou bellen in plaats van andersom.”
  Vervolgens nam ze voor het gemak aan dat ze op een ongelegen moment belde.

  Nee is klaarblijkelijk een heel ingewikkeld idee.

  • Ha Hemelsgroen, welkom!
   Bedankt voor je gezellige reactie.
   Nee vind ik een fantastisch woord. Ik zie het als mijn taak anderen van de betekenis ervan te overtuigen (-:
   Groetjes.

 18. Ha lieve Kakelino!

  Oeioei… je kind heeft nu echt het nest verlaten…
  Ik weet nog goed hoe depri ik er destijds van was, maar dat ging gelukkig over en ik herinnerde me gelukkig ook de keren, dat ik haar wel achter het behang wilde plakken hahaha…
  Jouw Roosje heeft een fijn optrekje gevonden. Ik zie haar gezicht door de kast heen “piepen”…

  En hoog koninklijk bezoek voor jou…
  Wat geweldig! Wat zullen jullie een lol gehad hebben…

  Liefs, Marlou

  • Hej Marlou-Lou!
   Ik mis Roos wel maar ik word niet depri van haar vertrek. Ze is 24, het is goed zo. Wel raar dat ik niet ff een bakkie bij haar kan drinken. Bij mijn Vriendin miste ik dat ook naar haar verhuizing. Appten we allebei een foto van onze koffiemok (-:
   Het was zo gezellig. Ik denk net zo gezellig als jij en Dien samen.
   Dag lieverd ♥

 19. Uitvliegende kinderen, het is zo speciaal. Je leven verandert er voor de tweede keer door, door je kind. 1966, het moet wel een goede woonruimte zijn want 1966 is een goed bouwjaar 😛
  Ik word wel eens aangeklampt bij een winkel voor zoiets, of voor een krant. Mijn antwoorden zijn altijd er simpel, ik gok niet, en ik lees de krant online. Soms sputteren ze dan wel eens tegen dat ik dan bv niet alles kan lezen, maar uit die droom help ik ze ook snel 🙂
  Ik had gelezen van het bezoek bij Riet. Jullie hebben flink zitten kakelen las ik. 🙂

  • Loslaten gebeurt al tijdens de bevalling. Ik vond het heerlijk toen ze naar de kleuterschool ging (-: Kon ik weer fietsen.
   Die van de krant online lezen, ga ik onthouden. Dank voor de tip!
   Het was een heel gekakel, ja.
   Lieve groet.

 20. knap van dochter om alles zelf in orde te maken
  ze zal daar goed wonen tussen de dokters en verplegers
  jullie zullen elkaar missen, echt wel, maar ze is niet het land uit

  vreemde smurf aan je deur, zo aandringen ook

  leuk en spannend zo’n bezoek
  ik ken ze niet maar t zien er leuke dames uit

  mooie week!

 21. Voor Roos gemis, Hulkenknuffel.
  Voor gemis bloggersknuffel, ook een.
  Voor ijzertekortje, staalpil.
  Voor Kakel en Joris, een troostje, je blijft namelijk altijd vader en moeder, sprak hij uit 7 ervaringen.

 22. Roos ging, kortom, een beetje back to the future. 1966, da’s verdorie een jaar ouder dan ik. (En ik word al weleens een fossiel genoemd, kun je nagaan. 😉 )
  Moge ze er de tijd van haar leven beleven!

  Als er iets blauws voor de deur staat, zou ik niet eens openmaken. Tenzij het geüniformeerd blauw is.

  • Menck, je bent jonger dan ik! Bekijk het positief. Ik geloof niet dat iemand het lef heeft jou een fossiel te noemen. Je bent nog steeds in de kracht van je leven!
   Juist niet opendoen wanneer het geuniformeerd blauw is. Ik heb geen vrienden bij de politie…

 23. Wat… voor mijn gevoel heb je haar gewoon Europa uit laten vertrekken.

  De vriendenloterij, trap er niet in hoor. Met vrienden hoor je af te spreken. Een borrel te drinken en te lachen. Daar hoor je niet mee te gokken.

  Is de tour nu al afgelopen? Ik vind het altijd een hele toer om het te kijken.

  Love As always
  Di Mario

  • Hahaha: “voor mijn gevoel heb je haar gewoon uit Europa laten vertrekken.” Het voelt verder weg dan Finland, gek joh.
   De Tour gaat nog twee heerlijke weken verder (-: Althans, laten we het hopen.
   Ach, de één graag, de ander traag.
   Lieve groet ♥

 24. Eindhoven is wél leuk om te winkelen dus ga kind maar stalken!
  “Er stond iets blauws voor de deur. Geen smurf, een mens.” Dacht even dat je mij bedoelde in mijn blauwe jurk;-) Maar ik dram nooit en weet heel goed wat nee betekent. Vraag volgende keer maar welk deel van NEE ze niet begrijpt.
  7 kwartier in een uur? , ik kwam maar tot 5, , toch niet achter mijn rug nog 2 met Mel zitten kletsen. Blij dat ik je op je gemak kon stellen voor wat betreft dat zilveren bestek. Je had wél een leuk “kroontje”van je haar gemaakt, dat waardeer ik zeer , had ik dus toch beter een hoed gedragen;-)
  Je bent gewoon een heerlijk mens, maar dat wist ik natuurlijk al!

  • De volgende keer tatoeëer ik nee op haar hand.
   Ik keek heel erg naar je komst uit. Wat lief om mijn haar een kroontje te noemen…
   Hoeden die zijn om bovenop te gaan zitten (-:
   Mensen die ik niet heerlijk vind, nodig ik natuurlijk niet uit! De ontmoeting met jou smaakt naar meer.

 25. De eerste woning zou bij mij ook gelijk afvallen.
  Een kamer in artsen/verpleegkundigenflat, misschien ook wel een huismeester aanwezig.
  Het is even omschakelen, Roos uit huis is toch een leeg plekje.
  Nee is tegenwoordig niet meer genoeg.
  Wat een aangenaam bezoek van je blog vriendinnen.
  Rosa maak je niet blij met kippenvoer. LOL
  Heb ook een stukje tour gekeken. Hans

 26. Blij voor Roos dat ze een mooie kamer heeft. Dat het nog bestaat indeze tijd zulke vreemde verhuurders of was het een gluurder? Bah. Niet doen hoor.
  Had ook al gelezen dat het een heerlijk kakelfeest is geweest.
  Leuk om bloggers te ontmoeten en bijzonder dat je zo een eind wegkletst teewijl je elkaar nog nooit gezien hebt.

 27. Och dat missen komt vast goed en zo groot is ons kikkerlandje niet…dat bewijst Melody.
  Dat hier en hier had ik al gelezen daar…dit is een mooie aanvulling
  En brabantse gezelligheid nu voor Roos dus komt helemaal goed
  Soms willen ze dat nee gewoon niet snappen…pffttt
  Groetjes

 28. Ziet er allemaal zo nieuw/keurig uit. Tuurlijk ga je haar missen , Mirjam!
  Stel je voor dat je ‘haar’ tot vriend kreeg…!?
  Vaak leuk hé, bloggers ontmoeten! Ging vandaag met een bloggertje op stap, héérlijke tijd!
  Lie(f)s.

  • Heel gezond om je kind te missen. Dat zegt dat het goed was.
   Nou, mijn ‘vriendschap’ is ze snel zat (-:
   Het was zo’n gezellige ontmoeting. Daar kan jij over meepraten.
   Lieve groet ♥

 29. Wennen nu aan het lege-nest. Al dan niet een syndroom. Nu kan je bij haar op de koffie gaan. Fijne uitstap.
  Ik had al op twee andere fronten gelezen over een heerlijk kakelende namiddag. Super!w

  • Wel een leeg nest; geen syndroom. Ik heb nog een kind: m’n man *proest*
   Dit was mijn vijfde live ontmoeting met een blogger. Het was zo gezellig.
   Groetjes.

  • Roos zegt dat ze komend weekend naar huis komt om te chillen (-:
   Ik heb de col de Turini en col d’Eze gefietst, Heerlijk om die beelden terug te zien.
   Veel kijkplezier!

 30. Ach, roos is dus uitgevlogen tja, het moest een keer gebeuren , jullie zullen haar wel erg gaan missen lijkt mij.
  Wat een belachelijke regels voor dat pimpelpaarse hokje, de wasmachine niet gebruiken in de winter, belachelijk toch?
  Gelukkig dat het ziekenhuis uitkomst bood.
  Over het wél of niet mee eten, hoor ik mijn dochter ook weleens klagen hihihihi.
  Van die loterijen word ik ook niet goed, ze blijven maar doordrammen, ik heb al een villa in Spanje, een Porche en een Ferrari, meer hoef ik niet.
  Loterijsmurf was niet erg beleefd hè?
  Gezellig om 2 blog vriendinnen te ontmoeten, ik had Melody al gevraagd, of jij veel had gekakeld.
  Rietepietz heeft net als jij, een heerlijke schrijfstijl hoor.
  Lieve groetjes, Edje.

  • Ha Edje!
   24 jaar. Het werd ook weleens tijd, hè? (-:
   Joris speelt al decennia mee met de Staats. Een drama in driehonderd bedrijven.
   Gelukkig ben jij snel tevreden. Je bent een unicum! En zo gewoon gebleven…
   Het was zo gezellig. We hebben alleen máár gekakeld.
   Dikke liefs ♥

 31. Herkenbaar dat missen van kinderen die het huis uit gaan/zijn. Ik gun het ze van harte. Hier nog maar 1 in huis. Ik heb vandaag er weer een naar zijn 3e nieuwe studentenkamer verhuisd. Je komt inderdaad hele vreemde dingen tegen af en toe.

 32. Eindhoven, ik heb daar mijn middelbare school bezocht.
  Maar ook lag ik als ziekelijk kind in twee van de oude ziekenhuizen.

  Beiden zijn verhuisd naar Andere nieuwe gebouwen.

  Bevriende Bloggers ontmoeten? De teller blijft bij mij op 5 steken.

  Ik ga nu even lezen bij jouw linkjes.

  Vrolijke groet,

  • Naar Eindhoven gaan, is al een uitdaging… Ik zou wel DRIE weken met je naar de Tour willen kijken met een bakkie thee. Heel jammer dat Mathieu geen wildcard kreeg.

 33. excuus aanvaard
  ja het verhaal van je bezoek las ik bij hen 🙂
  was een mooi feessie hé

  en ben je nog kringetjes wezen kijken hihi

  dat je Roos gaat missen is logisch toch
  maar ze komt vast wel een op visite , om piano te spelen
  of wie weet , wel om mee te eten

  koers groet

  • Heel gezond om je kind te missen en haar haar eigen leven te laten leiden.
   Roos zegt dat ze in het weekend naar huis komt om te chillen (-:
   Koersgroet terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *