8 thoughts on “Bob Ross

 1. Geweldig, wat een avontuur! Bob Ross, ik val heerlijk in slaap bij zijn filmpjes. En zo van veraf ziet het schilderij er best aardig uit. En dan straks een nieuw vloerkleed, fleurt heel de boel weer op.

  • Dat is ongeveer het enige wat ik nog niet heb geprobeerd om bij in slaap te vallen. Bob heeft er wel de stem voor, dus wie weet…We bekijken het ook niet van heel dichtbij (-:
   Bedankt voor je reactie!

 2. Goede herinneringen aan Bob Ross. Vroeger keek ik de schilderlessen met mijn vader; hij was er dol op.
  Tegenwoordig is het een soort cult-figuur geworden. Ik hoor mijn volwassen zonen er wel eens over. Het schijnt ‘s avonds laat nog op televisie te komen.
  Roos heeft talent hoor!
  En dat kleed? Heel herkenbaar… Eens in de zoveel tijd kopen wij een nieuw kleed omdat het oude vol zit met vlekken van hond, katten en eten. Wel eens tomatensoep gezien in een hoogpolig kleed? Of dat je je huisdieren dieren kamt en trots meldt dat ze vlovrij zijn, en dat diezelfde dag blijkt dat een hele vlooienkolonie vakantie viert in je kleed?
  Ik neem nooit de moeite om ze te reinigen. Als wij een “happy little accident” hebben, rol ik het kleed op en gaat het naar de vuilstort.

  • Hej Ikkelien,
   Iemand reageerde op m’n blog dat Bob ‘s avonds op kanaal Vice te zien is.
   Klinkt gezellig: samen met je vader naar zijn schilderslessen kijken. En YouTube staat er vol mee…
   Wij hebben parket. Als er iemand alles uit haar handen laat vallen, ben ik het (-:
   Bedankt voor je leuke reactie!

 3. Zijn dag geen grote kwasten om te schilderen of was het grote halen snel thuis. Ik ken het niet hoor die Ross. En zo nu en dan een nieuw kleed kan heel verfrissend zijn toch. Een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *