Welkom Saartje!

Hej, hej, lieve lezers,

Huize Kakelbont heeft er een nieuwe bewoner bij, en dat is Saar. Nu nog Saartje, maar ze heeft alles in zich om een flinke tante te worden, want ze is een Franse Hangoor. Ze heeft stevige stampers, lange flappers (waar ze regelmatig over struikelt), een cute kontje, en een eigenzinnig karakter.
Het enige wat ze hoeft te doen om groter te groeien is flink eten, en daarover heb ik geen klachten. Voor een babykonijn kan ze al best veel: eten, drinken, plassen en poepen. Nu nog leren lachen naar de camera.

47 gedachten over “Welkom Saartje!

 1. Om verliefd op te worden, wat een schatje.
  Zo stil op de foto dan, want ik ben erg benieuwd naar de streken die zij uit gaat halen.
  Saartje heeft een goed huis gekregen, wat een geluk en pret.

 2. O wat gezellig, weer een konijn! En wat is ze mooi! Echt een knuffelkonijn, zo een die je vaak op schoot zou willen hebben (maar dat vindt ze vast niet goed, konijnen zijn niet zo heel knuffelig geloof ik he?)

 3. Wat een dotje. Ik heb gefokt met Weners, Gele van Bourgondië, Japanners, Lotharingers en nog een groot aantal kruislingen. Konijnen kenne dan ook weinig geheimen voor mij. De oudste konijn die ik had is 13,5 jaar oud geworden. (Julia)Ze kreeg het eerste nestje toen ze al 7 jaar oud was. Ging prima. Lieve dieren zijn het.

  • Ik heb ook een Lotharinger gehad, een ram, een ontzettende lieverd.
   Gele van Bourgondie vind ik ook mooi. Maar die moet je altijd samen houden, toch?
   De Weners en Japanners ken ik niet. Ik ga ff googelen.

 4. Oww, wat en cuty… Ik hoop dat het haar lukt naar de camera te lachen. Jongeman Gremlin heeft er nog steeds wat moeite mee. Net als menselijke aandacht. Beetje eng wel…

 5. Wat een snoesje! Felicitaties met en voor de nieuwe huisgenoot. Dat jullie veel plezier aan elkaar mogen beleven en Saar(tje): haal maar af en toe eens een streek uit, dat lezen wij graag 😀

 6. Haaaaa….Gefeliciteerd met Saartje!!
  (Ik heb jaren zo geheten!!)

  Wat een koddig beestje.
  Geef d’r maar een lekkere knufel van mij.
  Ik heb wel een idee hoe dat aanvoelt.
  Heerlijke warme rabbit….

  Geniet maar lekker van het warme lijffie…
  Dikke pakkerd van Marlou

  .

 7. He die Saar(tje), leuk je te zien, in hoeverre ik dit kan zien als Franse Hangoor.
  Heb je de poepbak inmiddels al gevonden? Ik wel.. en de vensterbank met heerlijke planten. Helaas mag ik daar niet blijven, maar als ik de kans krijg…. 🙂

  Knuffels,
  Boris

  • Lieve Boris,
   Mag jij geen eens van de planten van de vensterbank vreten? Jij mag ook niks!
   Een poepbak? Ik hoor ze hier in huis die kreet weleens slaken, maar geen idee wat ik
   op zo’n bak moet doen. Ik snuffel eraan, en gooi rondom wat losse keutels. Waarschijnlijk
   bedoel je dat. Je zou me eens moeten zien tijgeren onder de meubels door. Als een speer!
   ‘Straks kan dat niet meer,’ zegt mijn baasje gniffelend. Van de tafelpoten weet ik al dat
   ze niet van hardhout zijn. Als ik daar m”n tanden in zet, roept ze heel haard: ‘NEE.’
   Misschien kunnen we eens een keertje afspreken. Een leuke konijnenbink is nooit weg…
   Knuffel van Saartje

   • Lieve Saar,
    Ik heb een eigen plant gekregen. Niet dat ik dan ook van de andere af ga blijven hoor, want de ficus is zoooo lekker. Vanmorgen paste ik niet meer onder de bank, mijn kop is opeens te groot. Tja… die keutels laat ik zo af en toe ook nog los hoor, ze moeten niet zeuren. Hahaha, dat van die tafelpoten heb ik ook ondervonden. Daar mag ik mijn tanden ook niet in zetten, flauw hoor en vanmorgen werd mijn kleinste baasje boos dat ik met haar autootjes aan het “spelen” (lees oppakken en gooien) was.
    Fijn weekeinde,
    Knuffel van Boris (wauw.. een konijnendate 🙂 mijn staartje kwispelt ervan).

 8. Nou he he daar is ze dan eindelijk 😉

  Welkom lief Saartje… je hebt het beste mandje ter wereld gevonden hoor, enne ga ze maar lekker ’treiteren’ hoor, daar kunnen ze heel goed tegen. Zodra ik je zie zal ik je nog wat tips in je oortjes fluisteren 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *