Ik houd van…

De afgelopen week was een zware: korte onderbroken nachten en lange dagen, met nog minder energie dan anders. Ik heb niet eens fut om fatsoenlijk op blogs te reageren.
Op internet las ik een opsomming van dingen waar een zeker persoon zich aan ergert. Ik ergerde me hartelijk mee, tot ik me halverwege bedacht dat de weg van de meeste weerstand beter bij me past. Dus draai ik het om: waar ik van houd.
Doe me een lol en vul mijn lijstje aan!

….Kind. Die me bedelft onder lieve whatsappies  ♥  het geboortekaartje van Mila Jolie  ♥  de natuur in herfstkleuren  ♥  achter mijn laptop zitten met Rosa aan mijn voeten en Saartje ernaast  ♥  de fotoshoot gisteren in de tuin. Ik heb nog nooit met zoveel plezier lachend in een lens gekeken ♥  gezellige post op de deurmat  ♥ mandarijnen zonder pitjes  ♥  Broer  ♥  David Bowie  ♥ decappuccino met een dikke schuimkraag  ♥  de geur van schone was  ♥  een cadeautje van Roos. Het kwam me alleen zo bekend voor… Klopt, ze heeft het uit het badkamerkastje gepakt en er een papiertje om gedaan  ♥  blauw  ♥ schriften  ♥ pennen  ♥  ons huis in de polder  ♥  Rosa die uit de bench brak, onze slaapkamerdeur platliep en me wakker likte. In m’n gezicht  ♥ een lege wasmand (en niet omdat de vuile was ernaast ligt)  ♥  taal! ♥  Kind die suikervrije koekjes voor me bakt  ♥  jullie reacties op mijn blogs ♥  Joris. Mijn rots in de branding  ♥ Vriendin die altijd gekke dingen zegt  ♥  pure chocolade ♥  witte rozen  ♥  mijn nieuwe boek dat bijna klaar is!  ♥  de titel is: Larie en Liefde  ♥  Het ISBN: 978-94-631887-6-0  ♥  een gereserveerd boek van de bieb lezen  ♥  de 24-uurs-service van mijn helpdesk  ♥ zonlicht dat door het raam naar binnen valt  ♥ een nieuwe doos kleurpotloden  ♥  muziek…

Speciaal voor jullie een liedje

90 thoughts on “Ik houd van…

 1. Goh lieve Kakel, je hebt het blijkbaar zwaar gehad de vorige week… hopelijk voel je je nu toch een beetje beter en hebt terug de fut om aan de dag te beginnen. Wat allemaal leuk voor je is eens opsommen zal je misschien wel helpen om er langzaam maar zeker weer boven op te klimmen. Dat wens ik je toe, uit het diepste van mijn hart!

 2. Mooi log. Waar je van houdt, geeft meer energie. Ik herken je gevoelens. Mee-ergeren. Ik doe dat, maar het geeft me geen energie.

  Ik word blij van een goed gesprek, een leuke les, samen de ramen peotsen met mijn kleinzoon

 3. Wat een warm gevoel krijg ik van deze blog. Ik heb niet alle reacties gelezen, maar ik vul graag aan op mijn manier :

  Ik houd van het leven, en alles wat leeft, ik houd van de zon, van het blije gevoel, als iets lukt, van mijn bed, van mijn vrienden ………. och hemel ik zou je blog vol kunnen krabbelen, want weet je, ook ik kijk liever naar waar ik van houd dan naar waar ik een hekel aan heb.

 4. Mandarijntjes zonder pitten, echt een wonder. Zelfs als ik pitloze koop vind ik die krengen. Maar dit is een vrolijk lijstje, dus we zoeken iets vrolijks op. Ik hou van lijstjes van anderen waar ze van houden. Echt, het geeft een gevoel iemand beter te leren kennen. Ik hou ook van oliebollen. En van zeuren. Ook hou ik van gekke vragen, en ik hou (en dat is echt oprecht) van deze blog. Had ik je maar veel eerder ontdekt. X

 5. Mijn man de mantelzorger <3 onze (klein)kinderen <3 alle lieve attenties in de vorm van reacties, kaarten en bloemen <3 internet, onmisbaar om contact te houden met de buitenwereld als je in het ziekenhuis ligt <3 weer kunnen wandelen <3 mijn super lieve wijkzusters <3
  Dit alles is momenteel onderdeel van mijn leven en daar ben ik zeer dankbaar voor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.