Het model en het haasje

Keek op de week (6)

In een groen, groen, groen, groen knollen- knollenland
Daar zaten twee haasjes heel parmant…
Hazen zijn zó mooi. Joris en ik tellen ze altijd wanneer we op fiets zitten.
Helaas: jachtseizoen is begonnen. Hoor aldoor schoten; vooral ’s ochtends vroeg. Zou het liefst geweer afpakken en leegschieten op achterwerk van jager.
Zoek assistentie. Iemand? Die-hien!

Wat vliegt een week!
Weet nog reclameslogan die in sociëteit hing toen ik twintig was: “Het leven begint bij veertig.” Dacht toen: anmehoela! Ben dan dood óf theemuts met krulspelden.
En moet je zien wat er van ons geworden is: we hollen maar voort.
In 2013, ten tijden van het Boekenweekgeschenk van Kees van Kooten, vroeg verslaggever aan hem: ‘Hoe komt u tot rust?’
Kees antwoordde: ‘Door dood te gaan. Eerder heb ik geen tijd.’

Ging met Kind ondergoed kopen. Roos vroeg assistentie aan verkoopster. Die kwam naar kleedhokje. Zei: ‘Meid, wat een prachtfiguur heb je! En dat lange rode haar. Je kan model worden!’
Horen we vaker. H & M spotte haar in Koopgoot en nodigde haar uit. Roos bedankte en zei: ‘Ik maak liever school af.’
Lingerieverkoopster vroeg aan mij: ‘Zou ze niet dat niet leuk vinden, model?’
‘Daarvoor is ze te bescheiden,’ legde ik uit.
‘Dan moet ze het niet doen.’
Aardige vrouw. Al was dat niet advies waar we om vroegen.

Naar internist geweest.
‘Die dokters worden steeds jonger,’ zei ik tegen Man. ‘Hij had amper baard in de keel. Wel een leuk type.’
Man zei vals: ‘Internist zal wel denken: patiënten worden steeds ouder.’
‘Leuk type schóónzoon,’ bitste ik. Joris had geluk dat we niet in mijn auto naar ziekenhuis gereden waren. Had anders met OV naar huis gekund

Ben leuk zomerjurkje uit opruiming rijker.
Een getailleerd mode. Twijfelde: staat me wel, staat me niet, welles, nietes…
‘Mam,’ zei Roos thuis, ‘jij kunt echt álles hebben.’
Had ik al gezegd dat Roos een lekker ding is? Roos is een lekker ding.
Vraag is: wordt het ooit nog zomer?

Roos heeft granola gemaakt. Is gezonde versie van crueslie. Diverse noten, havermout, zonnebloempitten en honing. Even in oven: klaar! Erg lekker in Franse kwark met vers fruit. Eet m’n vingers er bij op. Heb er nog zeven.

87 thoughts on “Het model en het haasje

 1. Als ik die foto zie lijkt ze echt veel op jou. Model is wel mooi maar denk ook wel een zwaar beroep hoor. Al is het zeker een compliment dat ze haar vragen natuurlijk. En ben het met Roos een, volgens mij kan jij echt alles dragen waarom niet……

 2. Goede morgen Kakeltje. Schitterende Keek op de Week alweer, ik lees die afleveringen steeds met plezier en nu dubbel plezier door te vernemen dat je dochter zo mooi is dat ze haar graag als model willen binnenrijven. Je bent een fiere moeder zeker? Maar des te fierder door haar instelling: eerst de studies afmaken, dan zien we wel verder… TOP!

 3. Zwaartekracht gevoelig

  jaloezie heeft ongezien veel gezichten
  vaak door schroom verzwegen
  hoe loodzwaar het kan wegen
  de pijn is niet door pillen te verlichten

  Misschien zit het warme weer er voor iets tussen, Mirjam! 😀 😀
  Lenjef

  • Zwaartekracht gevoelig: wat een mooie titel. Jaloezie is een karaktertrek die je aan de grond houdt.
   Gelukkig hebben zowel mijn man als ik er geen last van. Voordat ik Joris leerde kennen, had ik een jaloerse ex. Vreselijk!
   De pillen die de pijn van het vertrek van Roos kunnen verlichten, zouden op de dag van vertrek wel welkom zijn (-:
   Bedankt, lieve vriend, voor je meesterlijke reactie!

 4. maakt ze nog een ruime portie voor ze vertrekt?
  Kom ik na haar vertrek wel ff langswippen… en nee niet om dat te eten maar natuurlijk om jou lastig te vallen om het woord troosten maar niet te gebruiken

  xxx

 5. Jurkjes… gut zeg, dat is bij mij ook eeuwen geleden. Ik heb er het figuur ni meer voor al denkt vriend daar anders over, maar bon… Jij daarentegen hebt dat excuus niet hé dus wat let je, buiten dat het om te fietsen niet altijd even praktisch is ☺ Man met het OV ☺ dat zou je niet over je hart krijgen toch

   • Je beide e-mailadressen werden door WordPress goedgekeurd, dus zitten ze beiden al in het systeem.
    Een nieuw e-mailadres wordt standaard in de wacht gegooid.
    Lieve groet

  • Eerlijk gezegd vind ik een jurk ook tochten, maar in de zomer is dat wel lekker. Ik voel me zo “bloot” als het een redelijk strak model is. Maar dit jurkje viel over de knie, wat ik zelden meemaak!
   Mijn beste maatje met het OV? Nee…dan nog liever zelf…
   Dank voor je lieve reactie!

 6. toen ik nog klein en later tiener was was onze dokter een ouwe verveelde man. Nu ik oud begin te worden zijn de dokters van de huisartsenpraktijk mooie welgevormde dames die me aan gelijk welk onderzoek mogen onderwerpen. Enkele jaren terug ben ik door een mannelijke arts geopereerd aan staar, dus daar zal het wel niet aan liggen.

  • Ik heb twintig jaar een mannelijke huisarts gehad. Een hork van een vent. Net als zijn vervanger. Nu heb ik een welgevormde dame (-: en zij onderneemt tenminste actie!
   Ik bekijk het maar per persoon…
   Zonnige groet

 7. wat denk je : zouden de dokters alsmaar jonger worden of zijn wij het die ouder worden 🙂
  en wat dat strak jurkje betreft …. doen hoor
  Wie weet komen er nog wat zomerse dagen

  • Nee, nee, Merel, het ligt niet aan ons, echt niet, die dokters worden echt steeds jonger 🙂
   Vandaag en gisteren is het mooi weer. Wat een zaligheid…
   Dikke kus

 8. Hazen genoeg hier in de polder, weet eigenlijk niet of er hier op ze wordt gejaagd, op de roofvogels na dan.
  Roos heeft gelijk maak school maar af, trouwens vooruitzicht bij de modezaken is ook niet rooskleurig.
  Dus ook Roos heeft ervaring met linkshandig zijn en rood haar, ze heeft alles mee.
  Twee van mijn zonen zijn ook rood maar niet linkshandig. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 9. Super leuke Keek…
  Dat die dieren worden afgeschoten. Überhaupt wat voor dieren vind ik eigenlijk niet kunnen. Maar ja, je gaat er toch vanuit dat er anders een overschot komt. Jouw Roos is een superdochter, heb het al eerder gezegd!
  En die dokters, jaaaa, je kunt het ook omdraaien ja.. Whoehahaha..
  Liefs!

 10. Je haalt weer heel wat overhoop en pik er dus eentje uit. De jager. Lijkt me leuk om met een dubbelloopsjachtgeweer ‘per ongeluk’ die Freek Minkukel Vonk een schot hagel in z’n gat te schieten. Hem vervolgens te kooien, hem dan meeslepen over de hele aardbol om hem dan in DWDD-achtige programma’s tentoon te stellen. Misschien begint dan bij hem heel langzaam het kwartje te vallen…

  • Met de nadruk op heel, heel langzaam. Bij Freek? Zou hij uberhaupt iets langzaam kunnen? Hij bedoelt het goed maar ik krijg de zenuwen van die gozer. Afijn, we zijn het weer eens.
   Ik smul altijd van jouw reacties!

 11. oeps, misschien kijk je me nooit meer aan!! Ik vind jagen mooi,maar heb het helaas nog nooit in het echt gedaan. Wel vergunning…..Maar hier ligt het anders dan in het overvolle Nederland toch? En liever iets groters,hert, beer.
  Ach lieve, het wordt hier 28 en begin dertig graden..
  Top dame die Roos: houd Eigen ideen goed vast.
  Arme man, ov of lopen? Wat is beter, een oude(re) of jonge(re) arts?
  Mannen zien geen leuke jongere vrouwelijke artsen? Wacht tot hij een leuke ziet…
  Groet en kop op!!
  Wilma

  • Ja hoor, ik kijk je nog steeds aan. Iedereen heeft recht op zijn/haar mening. Als het een eerlijke jacht is – waarna het dier ook opgegeten wordt- kan ik er nog mee leven. Maar niet zoals het tegenwoordig gaat: honden worden vooruit gestuurd om de dieren op te jagen en als ze vervolgens rennen voor hun leven, worden ze neergeschoten. Of er wordt ergens bergen voer neergegooid, de jagers trekken zich terug in een hutje en kunnen van daaruit de dieren neerschieten. Wees een vent, denk ik dan, en schiet met je fototoestel. Dan verdient hij mijn respect!
   Het is – hear! hear! – al twéé dagen zonnig weer.
   Volgens mij is er een inhaalslag gaande wat betreft vrouwelijke artsen. Keus genoeg 🙂
   Lieve groet

 12. Jagers kúnnen best nut hebben maar dan moeten het goed opgeleide integere mensen zijn. Te grote dieren populaties in een te kleine habitat ( lees te weinig ruimte omdat de mens alles volbouwd) maken in de winter een gruwelijk slachtveld met van honger stervende dieren.
  Al gezien dat de agenten óók steeds jonger worden?
  Als iémand een naam heeft die bij haar past dan Roos wel!

  • Paarden en herten die in het gebied de Oostvaardersplassen het loodje leggen omdat er te weinig eten in de winter is, vind ik nog erger dan de dieren afschieten.
   Mensen willen de natuur altijd “beheersen.” Die term is volledig misplaatst.
   Ja, nu je het zegt over die agenten…verrek, ook die worden steeds jonger!

 13. ‘Die dokters worden steeds jonger’ , haha, daar heb ik ook steeds vaker last van. Of een fysiotherapeut die zo maar mijn zoon zou kunnen zijn en dan zegt: ‘kleed u maar even uit behalve de onderbroek…’

  • Oh ja, erg! Ik was al bang dat ik niet de enige was (-:
   Ik hoefde me gelukkig niet uit te kleden. Heb bloed laten prikken, longfoto’s en hartfilmpje laten maken maar dat werd allemaal “uitbesteed.”
   De internist was buitengewoon vriendelijk en begripvol. Tijden geleden dat ik dat heb meegemaakt!

 14. Waarom alleen negatief over de jagers? Mijn opa heeft dit jaren gedaan en hij werkte in opdracht. Als er een over populatie was of bijvoorbeeld een besmettelijke ziekte dan moest hij er voor zorgen dat het niet erger werd. Ik weet natuurlijk dat er ook stropers zijn, maar daar heb ik het niet over. Het gaat mij om de jagers mét vergunning die werk doen wat veel mensen niet willen doen of zien.
  Zolang wij als mensen natuurgebieden beperken en vinden dat dieren overlast veroorzaken zal het beroep van jager nodig zijn. Mijn opa vond het belangrijk werk en vooral het na afloop een borreltje drinken met de andere jagers was voor hem het leuke deel. Iedere keer werden dan de laatste nieuwtjes en wildstand besproken. Hij heeft enkele jaren geleden met pijn in zijn hart afscheid genomen omdat hij op zijn 80ste niet meer zo lang en ver kan lopen.

  • Er zullen best sympathieke jagers tussen zitten die konijnen met myomatose uit hun lijden willen verlossen, maar het overgrote deel jagers heeft naar mijn mening te veel testosteron en zien het jagen als een plezierig uitje.
   Ik sprak een half jaar geleden een jager die vertelde dat “zijn hond wel een vrachtauto vol ganzen had binnengehaald.” Hij zwol op van trots terwijl hij het vertelde. (Hij probeerde me over te halen om met Rosa naar jachttraining te gaan.) En dan heb ik het over een jager met vergunning.
   De goeden moeten natuurlijk onder de kwaden lijden: je opa was waarschijnlijk de grote uitzondering op de regel.

   • Er blijven natuurlijk altijd mannen (en vrouwen) rondlopen die het niet snappen en ook nog proberen anderen van hun gelijk te overtuigen. Daar heb je helemaal gelijk in! Ik ben inderdaad blij dat ik de goede kant heb gezien.

 15. Ze vinden vast dat er teveel hazen zijn, die jagers. En bij gebrek aan natuurlijke vijanden worden het er steeds meer. Ook het aantal herten hier in het duingebied schijnt uit de hand te lopen, waardoor er te weinig te eten voor die beesten is. Ook daar gaan ze nu op jagen! Waardoor bij de plaatselijke restaurantjes er een nieuwe wildkaart ligt, met hazebiefstuk en hertebout. Erg lekker trouwens! Hachelijk? 😉

  • Als ze die beesten toch doodschieten, kun je ze net zo goed opeten. En áls er werkelijk een teveel is (waarvan ik me altijd afvraag of dat echt waar is of als goede smoes gebruikt wordt) kun je de dieren beter afschieten dan dat ze een hongerdood sterven. Hier zijn het vooral stropers, da’s pas hachelijk! (-:

 16. hoor ik je roepen….. jawel hoor, ik schiet het geweer graag leeg op zo’n hazenbeul. is íe nou hélemaal van ‘t padje god zal me kraken kakel:-)

  Roos is een lekker ding, en een énorme lieverd…..
  komt ze dan voor mij ook granola maken zodat ik ook éindelijk ‘s in een jurkje pas 🙂 * proest*

  nou Roos…..
  maak de borsten maar nat, dat gaat je never niet lukken…. maar ik vind je lief…. je bent zo’n schat voor je moeder, en daarom alleen al hou ik van je 🙂

  xxx

  • Ik wist het, mon cherie! Ik zie ons al als The A-team 🙂 Muziekje erbij. We kunnen de jagers ook ophangen. Onder hun armen…
   Lang geleden (ik denk 24 jaar) dat ik een jurk(je) heb aangehad 🙂
   Roos’ binnenkant is nog mooier dan haar buitenkant. Daar ben ik trots op!
   Laf joe toe aai sjoerlie doe ♥

 17. Goede morgen Kakel. Die jagers #$%$@#% zeker als ze het als ‘hobby’ doen, wie heeft er nu toch plezier in om een leven af te schieten. De manier waarop gejaagd wordt vind ik al helemaal onsportief. Ga dan in je eentje in het natte veld liggen , niet zo, lekker dieren opjagen en in lijn alles wat vlucht afschieten bah!
  Ik begrijp wel dat het soms nodig is, maar ik ga er ook altijd van koken als ik zoiets zie.
  Je dochter is een toppertje (jij trouwens ook hoor) en een slimme meid.
  Wat de zomer betreft, hier in dit zuidwestelijke hoekje van ons land heb ik nog niet echt te klagen vind ik. Ik hou ook niet van hitte, daar kan ik helemaal niet tegen. Zo wisselend, zon en af en toe een dag regen, prima voor mij 🙂
  Ik wens je een fijne maandag toe.

  • Hier zijn het voornamelijk plezierjargers en stropers. Ze sturen hun honden vooruit en zodra de hazen beginnen te rennen voor hun leven wordt er op ze geschoten. Ik zie de auto’s vaak genoeg langs de Tiendweg staan. Zou er best met mijn sleutel flinke krassen op maken. Of ijzeren kraaienpoten voor de autobanden leggen. Maar ik gedraag me fatsoenlijk, al kost het moeite.
   Gisteren zagen we op het journaal dat het aan de kust prachtig weer was. Hebben we hier amper wat van gemerkt. Af en toe kwam de zon even tussen de wolken door piepen maar daar bleef het bij. Maar het is je van harte gegund, Haba!
   Lieve groet

 18. Ik stoor me ook aan die lui die proberen zoveel mogelijk wild te schieten. Hier lopen ze met 30 man over een veldje. Hoezo eerlijk? Alsof er nog veel wild rond loopt tegenwoordig.
  Een arts die nog maar net uit de luiers is hoef ik niet. Die zijn vatbaar voor allerhande verkoop praatjes van de geneesmiddelenmafia,

  • De jagers zien het vooral als een gezellig uitje. Ze sturen hun honden vooruit het weiland in, die jagen de hazen op en zodra die beginnen te rennen voor hun leven, schieten ze er op los. De dieren hebben geen schijn van kans. Ik word echt link als ik dat zie.
   Deze arts was een sympathieke vent – jongetje 🙂 – en heeft me geen medicijnen voorgeschreven. En hij zei ook niet: ‘U moet er maar mee leren leven.’ Waar maak je dat tegenwoordig nog mee?
   Groet!

 19. Een mooie potpourri van een week overzicht. 🙂
  Van Hazen tot en met mams en dochter die beide misschien wel een model kunnen zijn… maar de hazencatwalk leidt tot school en Van Kooten. 🙂

 20. zoals jij schrijft zie ik het al echt voor me gebeuren
  maar goeie raad is moeilijk te krijgen als ze met hun gedachten ergens anders zitten, dat is waar.
  @->- voor jou

  • Daarna gaf ze goed advies. Ze was echt heel vriendelijke en niet alleen omdat ze iets aardigs over Roos zei.
   We gaan meestal naar die winkel vanwege het behulpzame personeel.
   Voor jou een pakkerd ♥

   • ja, personeel kan heel veel verschillen, dat klopt
    en je moet je ook goed voelen in een winkel
    @->- voor jou en een pakkerd terug

 21. Ik zou toch maar voorzichtig worden, nog zo’n gedachte en je moet zelf te voet… Ik heb ooit eens mijn schoonmoeder uit de auto gezet… Ik was toen wel al getrouwd.

  • 🙂 Ik schreef het op en wist dat jij een dergelijke reactie zou geven…
   Maar eh…heb jij echt je schoonmoeder eens uit de auto gezet? En daar heb je nog nooit over geblogd? Foei! 🙂 Ze zal het er wel naar gemaakt hebben, hè?
   Ik zat eens met mijn schoonvader in de auto. Hij zat voorin naast mijn man. We reden langs een wielrenner en ik zat maar te kijken. Mijn schoonvader werd woest. ‘Zit je nou naar die dekselse kerel te kijken!’ riep hij.
   ‘Ik kijk naar z’n fiets,’ zei ik. Geloofde hij niets van. ‘Rustig maar,’zei m’n man, ‘ze kijkt alleen maar naar de fiets.’ En het was nog waar ook!

   • Mijn vrouw vindt dat ik veilig rij, mijn schoonmoeder dacht daar anders over, ze vond het onverantwoord. Daar was ik destijds zo mee klaar, uitstappen of mond houden… ze stapte dus uit.

   • Dat had ik ook gedaan als ik jouw schoonmoeder was. Nee hoor 🙂 Verstandige keuze.
    Ik mocht een keer met iemand mee terugrijden naar huis maar hij was niet de Bob, zal ik maar zeggen. Ik ben op de Maasboulevard uitgestapt. Dan maar een taxi…

 22. ha die Mirjam
  een mooie week , zo ik het lees
  en wat Roos al zegt , maak liever de school af
  een verstandige meid , zal ze van haar moeder hebben
  ik las het ook al , jurkjes komen terug in de mode
  internisten niet 🙂

  ja ik loop dit hele pad in etappes , als ook nog 1 etappe op het grote rivierenpad en nog 2 op het pieterpad en och zijn zoveel mooie paden te ontdekken
  nu niet meer , nu is het slapen wat de klok slaat
  slaap wel groet

  • Het Pieterpad heb ik ook nog op mijn verlanglijstjes staan en een route rond Groningen, Westerwolde.
   Maar of het er met mijn cvs ooit nog van zal komen, is de vraag. Erover dromen is ook mooi: ze houden je op de been.
   Er is genoeg moois in Nederland te zien. Zo wil ik ook nog graag naar Lauwersoog.
   Ik heb een slaap app op mijn telefoon gezet die alles registreert. Best “leuk” om te zien hoeveel je wakker ligt en hoe weinig je slaapt 🙂
   Warme groet

   • geen idee wat cvs is en ook google maakt me niet wijzer
    ja er is zoveel moois nog te ontdekken en te zien in ons landje
    nooit van een slaap app gehoord 🙂 , ik slaap goed en genoeg en de telefoon is in de nacht uit 🙂
    ook hier de maandag voor bij , liep 5 reclame wijken , morgen nog 1 , en woensdag zo het nu lijkt een korte wandeling hier in de Vuursche om een klein natuurgebied met mooie heide te bekijken
    koeterwaals kon ook mijn taal wel eens zijn , vaak hihi anders is dat ABA 🙂
    slaap wel
    lieve groet

   • cvs is het chronisch vermoeidheidssyndroom. Ik kan wel een link plaatsen, maar we laten het hier gewoon bij. Feit is dat ik heel veel veel maar mijn lijf maar weinig kan. Véél minder dan ik gewend ben.
    Voor mij is het vreemd de telefoon mee naar boven te nemen. Ik ben niet zo gehecht aan dat apparaat.
    Fijne wandeldagen van de week!

 23. altijd iets te beleven bij jullie, maar laat dat hollen maar achterwege
  zelf kan ik het al redelijk goed, ben er ook al 10 jaar voor aan het studeren 🙂
  Dien zal je wel helpen, k wil ook wel, grijpen we elk een been, en jij mag achterwerk bewerken 🙂
  Kind heeft het dus duidelijk van de moeder, het figuur
  daarom was Man beetje jaloers denk ik dat je bij jonge dokter mag
  k wens je een nieuwe boeiende rustige week

  • Dat hollen was meer symbolisch bedoeld, maar dat begreep jij al. Misschien heb ik wel te veel gehold en gefietst, dat ik over mijn eigen grenzen ben gegaan. Wie zal het zeggen?
   Jij hebt vier jaar meer ervaring dan ik. Ongelofelijk, An, al zolang, joh? Erg he?
   Houd jij van snail-mail? Dan ga ik je iets gezelligs sturen?
   Mijn man is niet jaloers. Ik kijk niet naar andere kerels. Niet als hij er bij is en niet als ik alleen ben.
   Een tijdje geleden moest ik in het ziekenhuis een uitstrijkje laten maken. Iemand zei tegen me: ‘Dan moet je naar die dokter vragen. Dat is zo’n knappe man.’ Volgens mij heb je ze dan niet op een rijtje.
   Dit schijnt een redelijk droge week te worden. Neem je gemak na iedere wandeling 🙂
   Lieve groet

  • Roos’ binnenkant is nog mooier dan haar buitenkant. Daar ben ik écht trots op.
   Volgens mij lijken we niet op elkaar (-:
   Ik ga je advies over die lepel opvolgen.
   Lieve groet

 24. Wat weer een leuke keek op de week. Ik mag die Roos van jou wel.
  We hebben vandaag eindelijk zomer , wel laat maar voor de jagers nooit laat genoeg , die hebben de kerst al weer in het vizier en schieten met plezier.
  Lieve groetjes, Ria

  • Ik las op jouw blog dat het bij jou gisteren mooi weer was. Hier hebben we hoofdzakelijk bewolking gehad. Maar het is je gegund, hoor Ria 🙂
   Trefzekere samenvatting: vizier en plezier. Kan ik wel aan jou overlaten!
   Lieve groet

 25. Je las al bij mij dat jagers (en dat soort uitschot) inderdaad een schot hagel verdienen. Dieren horen in de vrije natuur.

  Je dochter is ook van binnen mooi en moet daarom beslist geen model worden.

  Er is een stuk luchtigheid in je schrijfstijl die mij doet hopen dat het momenteel beter gaat met jou. Of is dat de indruk die je wilt achterlaten?

  Hoe dan ook .. ik wens je alle goeds.

  • Ik ben even op je blog gaan kijken en inderdaad: de foto met limerick bij de zeehond. Het is inderdaad uitschot! We zouden de rollen eens moeten omdraaien. Dan mogen die jagers zich in een weiland verstoppen in hun schutkleding, laten we er een stelletje hooligans op los die hen aan het schrikken maakt en dan gaan wij op de billen van de jagers schieten. Voor het gemak hebben we daar van tevoren een dartbord op geschilderd 🙂
   Jij leest heel veel tussen de regels door en je hebt gelijk: ik voel meer luchtigheid. Maar het is te vroeg om er over te schrijven. Dus als je het niet verder vertelt…(Ik weet het: jouw lippen zijn verzegeld.)
   Lieve groet en een fijne week.

 26. Zomer wordt het misschien deze eeuw nog wel een keer.. en dat jurkje is over dertig jaar gewoon weer in de mode, dus gewoon bewaren.

  Love As always
  Di Mario

  • Van de week werd op journaal verteld door een weerman dat de zomertemperatuur dit jaar echt niet lager was dan anders. En dat kwam doordat de nachttemperatuur in verhouding hoger was dan gemiddeld. Zit ook kant noch wal aan dat verhaal. Wie weet wordt het nog wat, de zomer is nog niet voorbij.
   Warme groet!

 27. Was weer een mooie keek op de week.Gelukkig heb je genoeg vingers over om te kunnen typen ! Ik ben bang wat de jagers betreft dat je aan mij weinig zal hebben ,maar een schot hagel in hun kont mag van mij best wel !!
  XXX,Elisabeth

  • Welja, maak me maar weer lekker met het mooie weer bij jullie!
   Gezellig dat je het bloggen weer hebt opgepakt. Had je me dat niet eerder kunnen laten weten? Je weet toch dat ik graag bij je lees?
   Nee, zo schrijf ik alleen op zondag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *